Actueel

Deze hoofdrubriek bevat 5 rubrieken:

Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij jubileumvoorstelling Introdans

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven wonen vrijdagavond 30 september in Stadstheater Arnhem de voorstelling TUTTI van Introdans bij. Met deze voorstelling viert Introdans zijn 45-jarig jubileum. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.

TUTTI bestaat uit drie premières van de choreografen Sidi Larbi Cherkaoui, Mauro Bigonzetti en Dimitris Papaioannou. Vanwege het jubileum worden beide dansersensembles van Introdans samengevoegd: 26 dansers delen het podium. De muziek in TUTTI wordt live uitgevoerd door A Filetta en Assurd feat. Enza Pagliara.

Introdans, opgericht in 1971, heeft als missie de danskunst op hoog niveau te presenteren voor een breed publiek. Als stadsgezelschap van Arnhem danst het gezelschap in de Nederlandse theaters en reist het wereldwijd. De ensembles zijn veelvuldig te gast op internationale podia.