Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 18
  sep
  2014

  Koningin Máxima bij startevenement van de Werkweek tegen jeugdwerkloosheid

  Hare Majesteit Koningin Máxima is op donderdag 18 september 2014 in Den Haag aanwezig bij een van de startevenementen van de Werkweek.
 • 17
  sep
  2014

  Koningin Máxima spreekt op bijeenkomst van Moneyval in Straatsburg

  Hare Majesteit Koningin Máxima houdt woensdagmiddag 17 september in haar VN-hoedanigheid bij de Raad van Europa in Straatsburg een toespraak tijdens een bijeenkomst van Moneyval.
 • 16
  sep
  2014

  Prinsjesdag

  Elke derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de feestelijke opening van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal (de Eerste en Tweede Kamer). Zijne Majesteit de Koning rijdt op Prinsjesdag in de Gouden Koets naar het Binnenhof in Den Haag en spreekt tijdens de verenigde vergadering...
 • 15
  sep
  2014

  Koning beëdigt staatsraad

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanmiddag op Paleis Noordeinde de heer mr. E.A. Minderhoud beëdigd.
 • 14
  sep
  2014

  Koning en Koningin bij viering tien jaar Protestantse Kerk in Nederland

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn op zondagmiddag 14 september aanwezig bij de viering van het tienjarig bestaan van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). De viering vindt plaats in kerkgebouw De Fontein in Nijkerk.
 • 12
  sep
  2014

  Koning en Koningin brengen een streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen vrijdag 12 september 2014 een streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland. Tijdens het bezoek staat het programma De Kop Werkt! centraal. Het programma komt voort uit een regionaal samenwerkingsverband met als...