Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 17
  okt
  2014

  Mededeling van het Kabinet van de Koning:

  Zijne Majesteit de Koning heeft, op voordracht van de minister-president, drs. A.G. Koenders met ingang van heden benoemd tot minister van Buitenlandse Zaken. De minister is vanmorgen ten overstaan van de Koning in Paleis Noordeinde beëdigd.
 • 17
  okt
  2014

  Koning beëdigt president Hoge Raad

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op Paleis Noordeinde de heer mr. M.W.C. Feteris beëdigd. De heer Feteris is benoemd tot president van de Hoge Raad der Nederlanden.
 • 17
  okt
  2014

  Koningin Máxima bezoekt Stichting MeeleefGezin in Doorn, winnaar Appeltje van Oranje 2014

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend, 17 oktober 2014, een bezoek gebracht aan Stichting MeeleefGezin in Doorn, winnaar van een Appeltje van Oranje 2014.
 • 16
  okt
  2014

  Koning reikt nieuwe Standaard uit aan Koninklijke Marechaussee

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander reikt donderdag 16 oktober op het Binnenhof in Den Haag een nieuwe Standaard uit aan luitenant-generaal Hans Leijtens, commandant van de Koninklijke Marechaussee. Na veertig jaar wordt de Standaard van de Koninklijke Marechaussee (KMar) vervangen, in...
 • 16
  okt
  2014

  Koningin Máxima spreekt bij conferentie Wereldvoedseldag in Rome

  Hare Majesteit Koningin Máxima houdt vandaag ter gelegenheid van de ‘World Food Day’ in haar VN-hoedanigheid de openingstoespraak bij de conferentie van de Food and Agriculture Organization (FAO) in Rome.
 • 15
  okt
  2014

  Koning en Koningin van Spanje bezoeken Nederland

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen woensdag 15 oktober 2014 Zijne Majesteit Koning Felipe VI en Hare Majesteit Koningin Letizia van Spanje voor een ééndaags bezoek. Het Spaanse Koningspaar wordt vergezeld door minister José Manuel Soria van...