Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 13
  jul
  2015

  Benoeming nieuwe adjudanten van de Koning

  Kapitein-luitenant ter zee Logistieke Dienst A. Krishnadath EMSD en Luitenant-kolonel van het Regiment Geneeskundige Troepen H.C. Veenhuijzen zijn bij Koninklijk Besluit met ingang van 13 juli 2015 benoemd tot adjudanten van Zijne Majesteit de Koning.
 • 09
  jul
  2015

  Koningin Máxima opent het Leontienhuis

  Hare Majesteit Koningin Máxima der Nederlanden verricht donderdag 9 juli in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas) de officiële opening van het Leontienhuis, dat ondersteuning biedt aan mensen met eetstoornissen.
 • 08
  jul
  2015

  Koning opent zuivelfabrieken Royal A-ware en Fonterra

  Zijne Majesteit de Koning opent woensdagmiddag 8 juli 2015 de kaasmakerij van Royal A-ware en de ingrediëntenfabriek van Fonterra in Heerenveen.
 • 08
  jul
  2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs El Salvador, Kaapverdië en Fiji

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 8 juli op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek El Salvador, H.E. mevrouw Aida Luz Santos de Escobar, de ambassadeur van de Republiek Kaapverdië, Z.E. Jorge...
 • 07
  jul
  2015

  Koningin Máxima opent verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagochtend 7 juli het nieuwe verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda. Het centrum is een samenwerking tussen Zorggroep Oosterlengte en Woonstichting Groninger Huis.
 • 07
  jul
  2015

  Koning bij 50e editie Drentse Fiets4Daagse

  Zijne Majesteit de Koning fietst dinsdagochtend 7 juli een deel van de eerste dag van 50e Drentse Fiets4Daagse mee vanaf de startplaats De Bonte Wever in Assen.