Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 08
  jul
  2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs El Salvador, Kaapverdië en Fiji

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 8 juli op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek El Salvador, H.E. mevrouw Aida Luz Santos de Escobar, de ambassadeur van de Republiek Kaapverdië, Z.E. Jorge...
 • 07
  jul
  2015

  Koningin Máxima opent verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagochtend 7 juli het nieuwe verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda. Het centrum is een samenwerking tussen Zorggroep Oosterlengte en Woonstichting Groninger Huis.
 • 07
  jul
  2015

  Koning bij 50e editie Drentse Fiets4Daagse

  Zijne Majesteit de Koning fietst dinsdagochtend 7 juli een deel van de eerste dag van 50e Drentse Fiets4Daagse mee vanaf de startplaats De Bonte Wever in Assen.
 • 07
  jul
  2015

  Koning brengt werkbezoek aan Eindhovense wijk De Bennekel

  Zijne Majesteit de Koning bracht vanmiddag in Eindhoven op uitnodiging van wethouder Yasin Torunoglu van Wonen, Wijken, Ruimte en Burgerparticipatie, een werkbezoek aan de wijk De Bennekel. De Koning sprak met verschillende partijen over de manier waarop mensen met verschillende achtergronden...
 • 07
  jul
  2015

  Koningin Máxima bezoekt AppMachine

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 7 juli een werkbezoek gebracht aan AppMachine in Heerenveen.
 • 06
  jul
  2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Australië

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op Paleis Noordeinde te Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van het Gemenebest Australië, Z.E. Neil Allan Mules.