Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 24
  mrt
  2015

  Koningin Máxima bezoekt initiatief Samen muziek maken in het Kristal in Apeldoorn

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagochtend 24 maart een bezoek gebracht aan stichting Kristal Samen Leven in multifunctioneel centrum Het Kristal in Apeldoorn. Met het initiatief “Samen muziek maken in het Kristal” neemt de stichting deel aan het programma Kinderen Maken Muziek van...
 • 24
  mrt
  2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeurs Maleisië en Colombia

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op De Eikenhorst achtereenvolgens in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van Maleisië, H.E. mevrouw Fauziah Binti Mohd Taib, en de ambassadeur van de Republiek Colombia, Z.E. Eduardo Pizarro Leongómez.
 • 24
  mrt
  2015

  Prinses Beatrix brengt werkbezoek aan Prinses Beatrix Spierfonds

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft vanmiddag een werkbezoek gebracht aan het Prinses Beatrix Spierfonds in Den Haag.
 • 20
  mrt
  2015

  Koning en Koningin bij afscheidsconcert Mariss Jansons

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima zijn vrijdagavond 20 maart in Amsterdam aanwezig bij het afscheidsconcert van Mariss Jansons als chef-dirigent van het Koninklijk Concertgebouworkest.
 • 20
  mrt
  2015

  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet

  Leden van de Koninklijke Familie hebben op vrijdagochtend 20 maart deelgenomen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds.
 • 20
  mrt
  2015
  t/m
  21
  mrt
  2015

  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en andere Leden van de Koninklijke Familie hebben op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart deelgenomen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds. De Koninklijke Familie heeft er voor gekozen zich tijdens...