Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 08
  sep
  2014

  Directeur-generaal Wereldhandelsorganisatie bezoekt Nederland

  De directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie (WTO, World Trade Organization), Roberto Azevêdo, brengt maandag 8 september 2014 een bezoek aan Nederland. Hij wordt ontvangen door minister-president Rutte en minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast...
 • 05
  sep
  2014

  Prinses Beatrix opent Prinz-Claus-Promenade in Hitzacker

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent op vrijdagmiddag 5 september de Prinz-Claus-Promenade in Hitzacker, Duitsland.
 • 05
  sep
  2014

  Koning beëdigt ambassadeur

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 5 september in Paleis Noordeinde ambassadeur mr. J.W. de Graaf (Trinidad) beëdigd.
 • 04
  sep
  2014

  Prinses Beatrix bij dansvoorstelling Free to Move

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont donderdagavond 4 september 2014 de dansvoorstelling Free To Move bij in het Lucent Danstheater in Den Haag. Free To Move is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds en Holland Dance waarbij de top van de Nederlandse moderne...
 • 04
  sep
  2014

  Prinses Beatrix opent Paviljoen Nederland en de Eerste Wereldoorlog in Doorn

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent donderdag 4 september het Paviljoen Nederland en de Eerste Wereldoorlog op het landgoed van Huis Doorn in de provincie Utrecht.
 • 03
  sep
  2014

  Koningin opent Centrum voor Onderwijsexcellentie University College Roosevelt

  Hare Majesteit Koningin Máxima verricht op woensdag 3 september in Middelburg de opening van het nieuwe Centrum voor Onderwijsexcellentie van University College Roosevelt. Dit centrum stelt zich tot doel de expertise op het gebied van onderwijsexcellentie bij onderwijsinstellingen in Zeeland te vergroten. Zij doet onder meer door het bundelen van verschillende initiatieven en het doen van onderzoek.