Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 01
  okt
  2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs België, Ierland en Frankrijk

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 1 oktober 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van het Koninkrijk België, Z.E. Chris Leo Clark Hoornaert, de ambassadeur van Ierland, Z.E. John Neary, en de ambassadeur...
 • 01
  okt
  2014

  Koningin Máxima spreekt op symposium platform Wijzer in geldzaken

  Hare Majesteit Koningin Máxima houdt woensdag 1 oktober in het ‘eauditorium’ van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam een toespraak bij een symposium van platform Wijzer in geldzaken over het stimuleren van verantwoord financieel gedrag.
 • 01
  okt
  2014

  Koningin Máxima opent Markthal Rotterdam

  Koningin Máxima opent woensdagmiddag 1 oktober Markthal Rotterdam. De overdekte markt in het centrum van de stad richt zich met een versmarkt, winkels en horecagelegenheden volledig op goed voedsel.
 • 01
  okt
  2014

  Koning neemt eerste exemplaar Bijbel in Gewone Taal in ontvangst

  Zijne Majesteit de Koning neemt op woensdag 1 oktober 2014 het eerste exemplaar van de Bijbel in Gewone Taal in ontvangst in het World Forum in Den Haag. Met deze vertaling wil het Nederlands Bijbelgenootschap de Bijbel begrijpelijk maken voor een breed lezerspubliek.
 • 30
  sep
  2014

  Koningin Máxima opent nieuw museum Micropia

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagmiddag 30 september 2014 Micropia in Amsterdam. In dit nieuwe museum wordt de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar gemaakt.
 • 30
  sep
  2014

  Koning bij opening nieuw R&D centrum PlantLab

  Zijne Majesteit de Koning is op dinsdag 30 september aanwezig bij de opening van het nieuwe R&D centrum van PlantLab in de De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch.