Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 21
  mei
  2015

  Koning opent nieuwbouw van De Nieuwe Baarnsche School

  Zijne Majesteit de Koning verricht donderdag 21 mei in Baarn de officiële opening van de nieuwbouw van De Nieuwe Baarnsche school (NBS). De NBS is een basisschool voor algemeen bijzonder onderwijs.
 • 21
  mei
  2015

  Prinses Beatrix bij conferentie Long Live Arts

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont donderdagmiddag 21 mei een feestelijke voorstelling bij die de conferentie Long Live Arts markeert. De voorstelling vindt plaats in het Theater aan het Spui in Den Haag.
 • 20
  mei
  2015

  Koningin Máxima en Koningin Mathilde openen beeldententoonstelling Vormidable

  Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Mathilde van België openen woensdag 20 mei op het Lange Voorhout in Den Haag de tentoonstelling ‘Vormidable Hedendaagse Vlaamse Beeldhouwkunst’.
 • 20
  mei
  2015

  Geloofsbrieven Apostolisch Nuntius en ambassadeur Zuid-Soedan

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 20 mei op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de Apostolisch Nuntius, Z.E. Monseigneur Aldo Cavalli, en de ambassadeur van de Republiek Zuid-Soedan, Z.E. Emmanuel Lomoro LoWilla.
 • 20
  mei
  2015

  Koning beëdigt raadsheren Hoge Raad

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde achtereenvolgens mevrouw mr. A.L.J. van Strien, mevrouw mr. M.E. van Hilten en mevrouw mr. E.F. Faase beëdigd tot raadsheren van de Hoge Raad der Nederlanden.
 • 19
  mei
  2015

  Koning en Koningin brengen streekbezoek aan Zeeuws Vlaanderen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 19 mei een streekbezoek aan Zeeuws Vlaanderen. Zij bezoeken achtereenvolgens de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis. Aan het eind van het bezoek verricht de Koning de officiële opening van de Sluiskiltunnel....