Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 01
  jun
  2015
  t/m
  03
  jun
  2015

  Officieel bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van maandag 1 juni tot en met woensdag 3 juni 2015 een officieel bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika. Het Koninklijk Paar bezoekt Washington, Grand Rapids en Chicago. De Koning en Koningin hebben tijdens...
 • 01
  jun
  2015

  Prinses Beatrix neemt paukenkleden Vereniging Officieren Cavalerie in ontvangst

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft maandagmiddag 1 juni paukenkleden in ontvangst genomen van de Vereniging Officieren Cavalerie (VOC) op de Koninklijke Stallen in Den Haag.
 • 27
  mei
  2015
  t/m
  29
  mei
  2015

  Staatsbezoek aan Canada

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Hunne Excellenties David Johnston, Gouverneur-Generaal van Canada en zijn echtgenote Sharon Johnston van woensdag 27 mei tot en met vrijdag 29 mei 2015 een staatbezoek aan Canada.
 • 22
  mei
  2015

  Prinses Beatrix opent ARTZUID 2015

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent vrijdag 22 mei de internationale sculptuurroute ARTZUID 2015 in Amsterdam-Zuid. Deze tweejaarlijkse openluchttentoonstelling wordt voor de vierde keer gehouden en heeft de titel ‘Een vertelling in beelden’.
 • 22
  mei
  2015

  Koningin Máxima opent Zorg Onderwijs Centrum van Kentalis

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdagochtend 22 mei het nieuwe Zorg Onderwijs Centrum van Koninklijke Kentalis in Zoetermeer. Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen met doofheid, (ernstige) slechthorendheid, doofblindheid en taalontwikkelingsstoornissen.
 • 22
  mei
  2015

  Koning ontvangt Europese senatoren op Paleis Noordeinde

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vrijdagmiddag 22 mei op Paleis Noordeinde de Europese senaatvoorzitters die aangesloten zijn bij de Association of European Senates (AES) ontvangen. De Europese senatoren bezoeken Nederland ter gelegenheid van de 16e bijeenkomst van de AES. Gastvrouw...