Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 06
  mrt
  2015

  Koningin Máxima aanwezig bij bijeenkomst WOMEN Inc.

  Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdagmiddag 6 maart aanwezig bij een bijeenkomst van WOMEN Inc. in DeFabrique in Utrecht.
 • 05
  mrt
  2015

  Koningin Máxima bij officiële opening Máximakanaal

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent op donderdag 5 maart bij ’s Hertogenbosch het nieuwe Máximakanaal en de verruimde Zuid-Willemsvaart Den Dungen-Veghel. Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu is bij de opening aanwezig.
 • 05
  mrt
  2015

  Koning op werkbezoek bij Nationaal Cyber Security Centrum

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 5 maart met minister Opstelten van Veiligheid en Justitie een bezoek gebracht aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in Den Haag.
 • 04
  mrt
  2015

  Koning opent 35e Lentetuin Breezand

  Zijne Majesteit de Koning verricht woensdagmiddag 4 maart de opening van de 35e Lentetuin Breezand. Ruim veertig kwekers uit de kop van Noord-Holland tonen ieder jaar in deze bolbloemenshow een variëteit aan onder meer tulpen, narcissen, krokussen en hyacinten. Naast de bloemenshow is er een...
 • 04
  mrt
  2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Tsjechië en Dominicaanse Republiek

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 4 maart 2015 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Tsjechische Republiek, H.E. mevrouw Jana Reinišová, en de ambassadeur van de Dominicaanse Republiek, Z.E. Guillermo...
 • 04
  mrt
  2015

  Afscheidsaudiëntie Apostolisch Nuntius

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de Apostolisch Nuntius, Z.E. Monseigneur A. Dupuy.