Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 04
  mrt
  2015

  Afscheidsaudiëntie Apostolisch Nuntius

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de Apostolisch Nuntius, Z.E. Monseigneur A. Dupuy.
 • 02
  mrt
  2015

  Koningin Máxima spreekt over toegang tot financiële diensten bij het Mobile World Congress 2015 Barcelona

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt maandag 2 maart als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling het ‘GSMA Mobile World Congress 2015’ in conferentiecentrum Fira de Barcelona Gran Via in Barcelona. Deze jaarlijkse...
 • 02
  mrt
  2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Sri Lanka

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka, Z.E. Buddhi Keerthi Athauda.
 • 23
  feb
  2015

  Fotosessie in Lech

  Op maandag 23 februari 2015 vindt in Lech, Oostenrijk, een fotosessie plaats met Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane.
 • 19
  feb
  2015

  Adjudant van de Koning bij herdenkingsdienst Ridder Militaire Willems-Orde

  Op donderdag 19 februari 2015 wordt met beperkt militaire eer afscheid genomen van de Ridder Militaire Willems-Orde Cornelis Pieter van den Hoek. De herdenkingsdienst wordt gehouden in de Maranathakerk in Werkendam. De begrafenis vindt plaats in besloten kring.
 • 18
  feb
  2015
  t/m
  19
  feb
  2015

  Koning bezoekt Nederlandse troepen in Mali

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander bracht woensdag 18 en donderdag 19 februari 2015 een bezoek aan de Nederlandse troepen in Mali.