Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 18
  nov
  2014

  Koning bij uitreiking Internationale Kindervredesprijs van KidsRights

  Zijne Majesteit de Koning is dinsdag 18 november in de Ridderzaal in Den Haag aanwezig bij de uitreiking van de tiende Internationale Kindervredesprijs. De Internationale Kindervredesprijs van KidsRights wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op bijzondere wijze inzet voor de rechten...
 • 14
  nov
  2014

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 14 november in Paleis Noordeinde de ambassadeurs mevrouw ir. M.C.T. Derckx (Manilla, Filippijnen) en mevrouw mr. D. van de Weerd (Tirana, Albanië) beëdigd.
 • 14
  nov
  2014

  Paleissymposium ‘Über die Zeit’

  In het Koninklijk Paleis Amsterdam vond vrijdag 14 november 2014 het Paleissymposium ‘Über die Zeit’ plaats. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander was gastheer van het symposium. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was aanwezig.
 • 13
  nov
  2014

  Koning opent Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 13 november Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. De Trefkoele+ is een multifunctioneel ontmoetingscentrum voor alle inwoners van de gemeente.
 • 13
  nov
  2014

  Koningin Máxima opent nieuwe CONO Kaasmakerij

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagochtend 13 november 2014 het nieuwe gebouw van CONO kaasmakers in Westbeemster. In de nieuwe kaasmakerij staat duurzaamheid centraal.
 • 13
  nov
  2014

  Koningin Máxima opent Lustrum Beursvloer in Alkmaar

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdag 13 november in het AFAS stadion in Alkmaar de Lustrum Beursvloer van Stichting De Waaier. Op de beursvloer staan bedrijven die hun kennis, materialen of ‘vrijwilligersuren’ gratis aanbieden aan non-profitorganisaties.