Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 09
  sep
  2014

  Koning, Koningin en minister-president Rutte ontvangen president van Myanmar

  Zijne Majesteit de Koning, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte ontvangen dinsdag 9 september president Thein Sein van de Republiek der Unie van Myanmar (eerder bekend onder de naam Birma).
 • 09
  sep
  2014

  Koning beëdigt staatsraad

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend op Paleis Noordeinde de heer dr. A.G. Croes beëdigd. De heer Croes is benoemd tot lid van de Raad van State van het Koninkrijk voor Aruba.
 • 09
  sep
  2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Cuba en Hongarije

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Cuba, H.E. mevrouw Zelmys Maria Dominguez Cortina, en de ambassadeur van Hongarije, Z.E. Gyula Sümeghy.
 • 08
  sep
  2014

  Directeur-generaal Wereldhandelsorganisatie bezoekt Nederland

  De directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie (WTO, World Trade Organization), Roberto Azevêdo, brengt maandag 8 september 2014 een bezoek aan Nederland. Hij wordt ontvangen door minister-president Rutte en minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast...
 • 05
  sep
  2014

  Prinses Beatrix opent Prinz-Claus-Promenade in Hitzacker

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent op vrijdagmiddag 5 september de Prinz-Claus-Promenade in Hitzacker, Duitsland.
 • 05
  sep
  2014

  Koning beëdigt ambassadeur

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 5 september in Paleis Noordeinde ambassadeur mr. J.W. de Graaf (Trinidad) beëdigd.