Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 02
  dec
  2014

  Koningin Máxima bezoekt S-Team in Leeuwarden

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend, 2 december 2014, op het Nordwin College in Leeuwarden een bezoek gebracht aan het S-Team van Stichting Het Buro. Het S(choolTalent)-Team koppelt jonge vrijwilligers of stagiaires één-op-één aan scholieren om vroegtijdig schoolverlaten te voorkomen....
 • 02
  dec
  2014

  Koning op werkbezoek in Arnhem

  Zijne Majesteit de Koning heeft dinsdagochtend 2 december met minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdienst een werkbezoek gebracht aan Arnhem. Het bezoek stond in het teken van de gemeentelijke invulling van het woningmarktbeleid waarbij transformatie van leegstaande gebouwen en energiebesparing...
 • 01
  dec
  2014

  Koningin Máxima reikt Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2014 uit

  Hare Majesteit Koningin Máxima reikt maandagmiddag 1 december in Theater Amsterdam de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2014 uit aan theaterregisseur Johan Simons.
 • 01
  dec
  2014

  Benoeming Persoonlijk Assistent Prinses Beatrix

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking met ingang van 1 december 2014 mevrouw L.H. (Titia) Haverkamp Begemann in zijn hofhouding benoemd tot persoonlijk assistent van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden.
 • 28
  nov
  2014

  Prinses Beatrix bezoekt 5e Nationaal Congres Palliatieve Zorg

  Hare Koninklijk Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden bezoekt vrijdagmorgen 28 november 2014 een deel van het programma van het 5e Nationaal Congres Palliatieve Zorg (NCPZ) in de congrescentrum De Werelt in Lunteren.
 • 28
  nov
  2014

  Prinses Laurentien spreekt op symposium Zelfredzaam met braille

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden houdt vrijdagmiddag 28 november een toespraak tijdens het tweede Braillesymposium van de NLBB Vereniging van Leesgehandicapten.