Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 15
  mei
  2014

  Koningin Máxima bij jubileumconcert Stichting Muziek in Huis

  Hare Majesteit Koningin Máxima woont donderdagmiddag 15 mei 2014 het jubileumconcert bij van de Stichting Muziek in Huis in woonzorgcentrum De Bolder in Huizen.
 • 15
  mei
  2014

  Koningin Máxima bezoekt Futurelab voor de Zorg

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan het Futurelab voor de Zorg in Driebergen-Rijsenburg. In dit lab worden innovatieve zorgoplossingen en -technieken ontwikkeld en getest, waardoor ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven.
 • 15
  mei
  2014

  Koning spreekt met gedupeerden aardbevingen in provincie Groningen

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagmiddag 15 mei in Middelstum, gemeente Loppersum, met acht inwoners uit de provincie Noordoost-Groningen gesproken over de aardbevingen als gevolg van de aardgaswinning. Er werd ook gesproken over de toekomst van het gebied.
 • 14
  mei
  2014

  Koning en Koningin bieden Corps Diplomatique diner aan

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen woensdagavond 14 mei 2014 het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner. Het diner wordt gehouden in het Koninklijk Paleis Amsterdam.
 • 13
  mei
  2014

  Koningin Máxima reikt Koning Willem I Prijs uit

  Hare Majesteit Koningin Máxima reikt op dinsdag 13 mei bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam de Koning Willem I Prijs 2014 en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014 uit. De Koning Willem I Prijs is een ondernemingsprijs die sinds 1958 tweejaarlijks wordt toegekend...
 • 13
  mei
  2014

  Koningin Máxima bij Symfonie voor Angsthazen en Durfals

  Hare Majesteit Koningin Máxima woont dinsdagmiddag 13 mei in theater De Spiegel in Zwolle de Symfonie voor Angsthazen en Durfals bij. De voorstelling wordt uitgevoerd door Het Nederlands Symfonieorkest in samenwerking met kinderen uit asielzoekerscentra en kinderen van basisscholen in Overijssel. ...