Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 14
  mei
  2014

  Koning en Koningin bieden Corps Diplomatique diner aan

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen woensdagavond 14 mei 2014 het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner. Het diner wordt gehouden in het Koninklijk Paleis Amsterdam.
 • 13
  mei
  2014

  Koningin Máxima reikt Koning Willem I Prijs uit

  Hare Majesteit Koningin Máxima reikt op dinsdag 13 mei bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam de Koning Willem I Prijs 2014 en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014 uit. De Koning Willem I Prijs is een ondernemingsprijs die sinds 1958 tweejaarlijks wordt toegekend...
 • 13
  mei
  2014

  Koningin Máxima bij Symfonie voor Angsthazen en Durfals

  Hare Majesteit Koningin Máxima woont dinsdagmiddag 13 mei in theater De Spiegel in Zwolle de Symfonie voor Angsthazen en Durfals bij. De voorstelling wordt uitgevoerd door Het Nederlands Symfonieorkest in samenwerking met kinderen uit asielzoekerscentra en kinderen van basisscholen in Overijssel. ...
 • 12
  mei
  2014

  Prinses Beatrix woont het ‘Twee Eeuwen Concert’ van Sociëteit Minerva bij

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont 12 mei het ‘Minerva Twee Eeuwen Concert’ bij in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam.
 • 12
  mei
  2014

  Koningin Máxima geeft startschot inzamelingsactie muziekinstrumenten voor kinderen

  Hare Majesteit Koningin Máxima geeft op maandag 12 mei het startschot voor de landelijke inzamelingsactie van instrumenten voor muziekonderwijs aan kinderen. De campagne is een initiatief van het programma Radio 4 Klassiek Geeft en het landelijk Instrumentendepot Leerorkest.
 • 09
  mei
  2014

  Prinses Beatrix opent woonzorgcentrum De Schauw

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent vrijdag 9 mei 2014 woonzorgcentrum De Schauw in Putten. In dit nieuwe woonzorgcentrum, worden veertig mensen verzorgd. Daarnaast biedt het onderdak aan drie groepen voor beschermd wonen.