Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 26
  jun
  2015

  Koningin Máxima brengt werkbezoek ‘muziekonderwijs’ bij Fontys Pabo Den Bosch

  Hare Majesteit Koningin Máxima bracht vanmorgen als erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs een werkbezoek in het kader van muziekonderwijs op de basisschool. Het bezoek vond plaats bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie, Pabo Den Bosch.
 • 26
  jun
  2015

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs India en Zweden

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op De Eikenhorst achtereenvolgens in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek India, Z.E. Rajesh Nandan Prasad, en de ambassadeur van het Koninkrijk Zweden, Z.E. Jan Gustaf Håkan Emsgård.
 • 25
  jun
  2015

  Koning beëdigt ambassadeurs, 25 juni 2015

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 25 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs mr. C.J. Bansema (Helsinki), mw. drs. A.E. Luwema (Bern), ir. H.J.J. van Dijk (Cotonou) en mw. mr. G. Willems (Pristina) beëdigd.
 • 25
  jun
  2015

  Koning Willem-Alexander brengt werkbezoek Rotterdamse wijk Hillesluis

  Zijne Majesteit de Koning bracht vanmorgen op uitnodiging van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam een werkbezoek aan de Rotterdamse wijk Hillesluis.
 • 25
  jun
  2015

  Paleissymposium ‘energie’

  In het Koninklijk Paleis Amsterdam vond donderdagavond 25 juni het Paleissymposium ‘energie’ plaats. Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima waren gastheer en gastvrouw van het symposium. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was aanwezig.
 • 24
  jun
  2015

  Koningin Máxima bij uitreiking Familiebedrijven Award 2015

  Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 24 juni 2015 aanwezig bij de 3e uitreiking van de Familiebedrijven Award in de Nieuwe Kerk in Den Haag.