Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 20
  mei
  2015

  Koning beëdigt raadsheren Hoge Raad

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde achtereenvolgens mevrouw mr. A.L.J. van Strien, mevrouw mr. M.E. van Hilten en mevrouw mr. E.F. Faase beëdigd tot raadsheren van de Hoge Raad der Nederlanden.
 • 19
  mei
  2015

  Koning en Koningin brengen streekbezoek aan Zeeuws Vlaanderen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 19 mei een streekbezoek aan Zeeuws Vlaanderen. Zij bezoeken achtereenvolgens de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis. Aan het eind van het bezoek verricht de Koning de officiële opening van de Sluiskiltunnel....
 • 18
  mei
  2015

  Koningin Máxima bij oratie hoogleraar Prins Claus Leerstoel

  Hare Majesteit Koningin Máxima is maandagmiddag 18 mei 2015 aanwezig bij de oratie van professor Javier A. Couso in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.
 • 13
  mei
  2015

  Prinses Beatrix brengt werkbezoek aan Jantje Beton Speelbuurt Tilburg

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft woensdagochtend 13 mei een werkbezoek gebracht aan de Jantje Beton Speelbuurt in de wijk Stokhasselt in Tilburg. Jantje Beton zet zich sinds 1968 in om avontuurlijk buitenspelen en bewegen van kinderen mogelijk te maken.
 • 09
  mei
  2015

  Prinses Beatrix opent tentoonstelling VanGogh+Munch in Oslo

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Sonja van Noorwegen zaterdag 9 mei de tentoonstelling VanGogh+Munch in het Munch Museum in Oslo.
 • 09
  mei
  2015

  Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij Canadian Liberation Festival

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn zaterdag 9 mei in sportcomplex Omnisport in Apeldoorn aanwezig bij het Canadian Liberation Festival “Hello again Veterans”. Tijdens het festival verzorgt de kapel van de Koninklijke Luchtmacht...