Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 25
  apr
  2015

  Koning en Koningin bij festival Lang Leve de Club in Zwolle

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bezoeken op zaterdagmiddag 25 april het festival Lang Leve de Club in Zwolle.
 • 25
  apr
  2015

  Prins Constantijn reikt prijs World Press Photo 2014 uit

  Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn der Nederlanden reikt zaterdagavond 25 april 2015 in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam de prijs voor de World Press Photo van het Jaar 2014 uit.
 • 24
  apr
  2015

  Koning en Koningin bezoeken Koningsspelen in Leiden

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen vrijdag 24 april een deel bij van de Koningsspelen in Leiden. De dag begint met een gezamenlijk ontbijt, daarna wordt er door de leerlingen gesport en gedanst. De Koning en Koningin geven het startsein voor de...
 • 24
  apr
  2015

  Prinses Beatrix bij viering jubileum Koning Willem Fonds in Londen

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix woont vrijdag 24 april in Londen de viering bij van het 140-jarig bestaan van het Koning Willem Fonds (KWF). Na de viering in de Nederlandse Kerk aan Austin Friars (City of London) volgt een receptie in de Carpenters’ Hall.
 • 24
  apr
  2015

  Koning opent containerterminal APM Terminals

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 24 april de geautomatiseerde containerterminal van APM Terminals aan de Prinses Amaliahaven op Maasvlakte II.
 • 23
  apr
  2015

  Koning opent nieuw schoolgebouw Bartiméus

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 23 april het nieuwe schoolgebouw van het speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van Bartiméus in Zeist. Bartiméus viert met de opening ook dat de organisatie voor blinden en slechtzienden dit jaar honderd jaar bestaat.