Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 28
  jun
  2014

  Koning en minister-president bij Nederlandse Veteranendag

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en minister-president Rutte wonen zaterdag 28 juni 2014 in Den Haag de 10e Nederlandse Veteranendag bij.
 • 27
  jun
  2014

  Koning aanwezig bij heropening Mauritshuis

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is vrijdagmiddag 27 juni aanwezig bij de heropening van het Mauritshuis in Den Haag. Het museum aan de Hofvijver is de afgelopen twee jaar volledig gerenoveerd en uitgebreid.
 • 26
  jun
  2014

  Koning en Koningin reiken Groeicertificaten uit aan deelnemers Oranje Fonds Groeiprogramma

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima reiken op donderdag 26 juni groeicertificaten uit aan de 18 deelnemende organisaties van de derde editie van het Oranje Fonds Groeiprogramma. Het Groeicertificaat markeert de succesvolle afsluiting van het eerste jaar...
 • 26
  jun
  2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Albanië

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op de Eikenhorst in Wassenaar in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Albanië, Z.E. Gazmend Barbullushi.
 • 25
  jun
  2014

  Prinses Beatrix bij opening van Europees Poliocongres

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont woensdagochtend 25 juni 2014 het Europese Poliocongres ’Post-Polio Syndrome – A condition without boundaries’ bij in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.
 • 24
  jun
  2014
  t/m
  25
  jun
  2014

  Staatsbezoek aan Polen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Komorowski van de Republiek Polen dinsdag 24 en woensdag 25 juni 2014 een staatsbezoek aan Polen.