Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 09
  sep
  2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Cuba en Hongarije

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Cuba, H.E. mevrouw Zelmys Maria Dominguez Cortina, en de ambassadeur van Hongarije, Z.E. Gyula Sümeghy.
 • 08
  sep
  2014

  Directeur-generaal Wereldhandelsorganisatie bezoekt Nederland

  De directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie (WTO, World Trade Organization), Roberto Azevêdo, brengt maandag 8 september 2014 een bezoek aan Nederland. Hij wordt ontvangen door minister-president Rutte en minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast...
 • 05
  sep
  2014

  Prinses Beatrix opent Prinz-Claus-Promenade in Hitzacker

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent op vrijdagmiddag 5 september de Prinz-Claus-Promenade in Hitzacker, Duitsland.
 • 05
  sep
  2014

  Koning beëdigt ambassadeur

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 5 september in Paleis Noordeinde ambassadeur mr. J.W. de Graaf (Trinidad) beëdigd.
 • 04
  sep
  2014

  Prinses Beatrix bij dansvoorstelling Free to Move

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont donderdagavond 4 september 2014 de dansvoorstelling Free To Move bij in het Lucent Danstheater in Den Haag. Free To Move is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds en Holland Dance waarbij de top van de Nederlandse moderne...
 • 04
  sep
  2014

  Prinses Beatrix opent Paviljoen Nederland en de Eerste Wereldoorlog in Doorn

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent donderdag 4 september het Paviljoen Nederland en de Eerste Wereldoorlog op het landgoed van Huis Doorn in de provincie Utrecht.