Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 25
  jun
  2014

  Prinses Beatrix bij opening van Europees Poliocongres

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont woensdagochtend 25 juni 2014 het Europese Poliocongres ’Post-Polio Syndrome – A condition without boundaries’ bij in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.
 • 24
  jun
  2014
  t/m
  25
  jun
  2014

  Staatsbezoek aan Polen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Komorowski van de Republiek Polen dinsdag 24 en woensdag 25 juni 2014 een staatsbezoek aan Polen.
 • 24
  jun
  2014

  Prinses Margriet bezoekt Kinderoncologisch Vakantiekamp Zomerzotheid

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden heeft dinsdagochtend 24 juni een bezoek gebracht aan het Vakantiekamp Zomerzotheid in De Veenhoop, een zeilkamp voor kinderen met kanker in de leeftijd van 10-16 jaar.
 • 24
  jun
  2014

  Erekruis van de Huisorde van Oranje voor mevrouw A.E.J.H. de Hommel

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 2 juni 2014 het Erekruis van de Huisorde van Oranje toegekend aan mevrouw A.E.J.H. de Hommel.
 • 23
  jun
  2014

  Koning bij viering 200 jaar Hoge Raad van Adel

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is op maandag 23 juni aanwezig bij de viering van 200 jaar Hoge Raad van Adel in de Ridderzaal in Den Haag. De Koning neemt daar in de middag het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘Wapenregister van de Nederlandse Adel’ in ontvangst.
 • 23
  jun
  2014

  Koningin Máxima bij bijeenkomst KRACHT on Tour in Eindhoven

  Hare Majesteit Koningin Máxima is maandag 23 juni op uitnodiging van minister Jet Bussemaker, in haar hoedanigheid als minister van Emancipatie, aanwezig bij de bijeenkomst KRACHT on Tour in Eindhoven. Koningin Máxima spreekt tijdens de bijeenkomst over het belang van financiële onafhankelijkheid...