Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 26
  jan
  2015

  Ontvangst deelnemers Ambassadeursconferentie

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben maandag 26 januari 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag, de deelnemers van de Ambassadeursconferentie ontvangen.
 • 24
  jan
  2015

  Koning bij plechtigheden overlijden Koning Abdullah bin Abdel Aziz al-Saud van Saoedie Arabië

  Zijne Majesteit de Koning brengt vanmiddag met minister Koenders van Buitenlandse Zaken een bezoek aan Riyad, Saoedie Arabië, om de plechtigheden bij te wonen naar aanleiding van het overlijden van Zijne Majesteit Koning Abdullah bin Abdel Aziz al-Saud. De plechtigheden vinden plaats op het...
 • 23
  jan
  2015

  Koning opent Akoesticum

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 23 januari 2015 in Ede Akoesticum, een nationaal trainingscentrum voor podiumkunsten. Het centrum biedt ruimte aan amateurs en professionals in muziek, dans en theater.
 • 23
  jan
  2015

  Koning leest namen van Holocaust slachtoffers bij kamp Westerbork

  Zijne Majesteit de Koning neemt vrijdagmiddag 23 januari om 16.30 uur deel aan het initiatief De 102.000 Namen Lezen van Herinneringscentrum kamp Westerbork.
 • 22
  jan
  2015
  t/m
  23
  jan
  2015

  Koningin Máxima bezoekt World Economic Forum in Davos

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt donderdag 22 en vrijdag 23 januari het World Economic Forum (WEF) in Davos. Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.
 • 22
  jan
  2015

  Koning op werkbezoek in Havelte

  Zijne Majesteit de Koning heeft vandaag, donderdag 22 januari, met minister Hennis-Plasschaert van Defensie een werkbezoek gebracht aan de 43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte.