Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 20
  jun
  2015

  Koning bij viering Maria Louise Jaar

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander brengt op zaterdag 20 juni een bezoek aan Leeuwarden waar dit jaar het Maria Louise Jaar wordt gevierd. De Koning onthult een muurschildering en overhandigt de Gouden Swipe (Zweep) aan de prijswinnaar van de harddraverij met Friese paarden.
 • 20
  jun
  2015

  Koning bezoekt team Brunel bij Volvo Ocean Race

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend in Scheveningen een bezoek gebracht aan het team Brunel, het Nederlandse zeilteam dat deelneemt aan de Volvo Ocean Race. De deelnemende boten aan de internationale zeilwedstrijd liggen voor een korte stop in de Scheveningse haven.
 • 20
  jun
  2015

  Koning bezoekt gerestaureerde Mariakerk in Uithuizermeeden en spreekt met gedupeerden aardbevingen in Groningen

  Zijne Majesteit de Koning heeft zaterdagmiddag 20 juni in de Mariakerk in Uithuizermeeden, gemeente Eemsmond, met inwoners uit de provincie Noordoost-Groningen gesproken over de aardbevingen als gevolg van de aardgaswinning en over de toekomst van het gebied. De Koning kreeg ook een rondleiding...
 • 19
  jun
  2015

  Koningin Máxima opent tentoonstelling Design Derby: Nederland-België (1815-2015)

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdagmiddag 19 juni 2015 in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam de tentoonstelling ‘Design Derby: Nederland-België (1815-2015)’. De objecten tonen twee eeuwen vormgeving in de Lage Landen.
 • 19
  jun
  2015

  Koning geeft startsein voor tiende editie Burendag

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 19 juni in Harderwijk het startsein gegeven voor de tiende editie van Burendag die dit jaar op zaterdag 26 september wordt gehouden.
 • 18
  jun
  2015

  Koning en Koningin bij tweehonderdste herdenking Slag bij Waterloo

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima wonen op donderdag 18 juni 2015 in België de tweehonderdste herdenking bij van de Slag bij Waterloo. De Slag eindigde op 18 juni 1815, toen het Franse leger onder leiding van keizer Napoleon I werd verslagen door het leger onder...