Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 11
  jan
  2014

  Prinses Beatrix bij jubileumprogramma Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont zaterdagmiddag 11 januari 2014 een deel van het jubileumprogramma bij van de Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) in de WTC Expo in Leeuwarden. De vereniging viert haar 135-jarig bestaan.
 • 09
  jan
  2014

  Koning Willem-Alexander en Prinses Beatrix bij start jubileumjaar Koninklijke Landmacht

  De viering het 200-jarig bestaan van de Koninklijke Landmacht start donderdagmiddag 9 januari 2014 op Plein 1813 in Den Haag met een vaandelgroet aan Zijne Majesteit de Koning.
 • 09
  jan
  2014

  Koningin Máxima bezoekt muziekproject voor kinderen in Haarlem

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt donderdagochtend 9 januari het initiatief ‘Ieder Kind een Instrument’ van Hart, centrum voor kunst, cultuur, kennis en muziek in Haarlem. Het bezoek vindt plaats op de openbare basisschool De Wilgenhoek. Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur...
 • 08
  jan
  2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs Qatar, Turkije en Tsjaad

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 8 januari 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Staat Qatar, Z.E. Khalid Fahad Al-Khater, de ambassadeur van de Republiek Turkije, Z.E. Sadik Arslan, en de...
 • 01
  jan
  2014

  Benoeming nieuwe Chef Militaire Huis

  Met ingang van 1 januari 2014 wordt brigadegeneraal der Fuseliers drs. J.A. (Hans) van der Louw (55) benoemd tot de nieuwe Chef van het Militaire Huis tevens adjudant-generaal van Zijne Majesteit de Koning. Bij gelijke datum zal hij worden bevorderd tot generaal-majoor.
 • 01
  jan
  2014

  Nieuwe Kamerheren in Drenthe en Friesland

  Per 1 januari 2014 worden twee nieuwe Kamerheren van Zijne Majesteit de Koning benoemd. De heer mr. M.C. (Mas) Boom wordt Kamerheer in de provincie Drenthe. De heer G.J. (Geert Jan) Douma wordt Kamerheer in Friesland.