Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 27
  jun
  2015

  Prinses Beatrix bij zeventig jarig bestaan Stichting 1940-1945

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdagmiddag 27 juni aanwezig bij de viering van het zeventig jarig bestaan van de Stichting 1940-1945. De Prinses woont een deel van de jubileumbijeenkomst bij in Theater de Flint in Amersfoort.
 • 27
  jun
  2015

  Koning en minister-president bij Nederlandse Veteranendag

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en minister-president Rutte wonen zaterdag 27 juni 2015 in Den Haag de 11e Nederlandse Veteranendag bij.
 • 26
  jun
  2015

  Koning bij openingsceremonie WK beachvolleybal

  Zijne Majesteit de Koning woont vrijdagmiddag 26 juni in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de openingsceremonie bij van het wereldkampioenschap beachvolleybal.
 • 26
  jun
  2015

  Koningin Máxima brengt werkbezoek ‘muziekonderwijs’ bij Fontys Pabo Den Bosch

  Hare Majesteit Koningin Máxima bracht vanmorgen als erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs een werkbezoek in het kader van muziekonderwijs op de basisschool. Het bezoek vond plaats bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie, Pabo Den Bosch.
 • 26
  jun
  2015

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs India en Zweden

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op De Eikenhorst achtereenvolgens in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek India, Z.E. Rajesh Nandan Prasad, en de ambassadeur van het Koninkrijk Zweden, Z.E. Jan Gustaf Håkan Emsgård.
 • 25
  jun
  2015

  Koning beëdigt ambassadeurs, 25 juni 2015

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 25 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs mr. C.J. Bansema (Helsinki), mw. drs. A.E. Luwema (Bern), ir. H.J.J. van Dijk (Cotonou) en mw. mr. G. Willems (Pristina) beëdigd.