Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 12
  dec
  2014

  Koningin Máxima bij gala-avond Eeuwige Jeugd voor jonge kunstenaars

  Hare Majesteit Koningin Máxima is op vrijdagavond 12 december aanwezig bij de gala-avond van het project Eeuwige Jeugd in Den Haag. Met dit project bieden BNG Bank en BNG Cultuurfonds jonge, getalenteerde kunstenaars de mogelijkheid om nieuwe producties te maken.
 • 12
  dec
  2014

  Prinses Beatrix bij begrafenisplechtigheid Koningin Fabiola

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont vrijdag 12 december in Brussel de begrafenisplechtigheid bij van Hare Majesteit Koningin Fabiola. De plechtigheid vindt plaats in de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal.
 • 11
  dec
  2014

  Koning opent Nationaal Militair Museum

  Zijne Majesteit de Koning opent op donderdag 11 december het Nationaal Militair Museum in Park Vliegbasis Soesterberg.
 • 11
  dec
  2014

  Koning Willem-Alexander ontvangt gouverneur van Curaçao

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft maandag 8 december gouverneur Holiday van Sint Maarten ontvangen. Later deze week vinden ook ontmoetingen plaats met gouverneur Refunjol van Aruba (9 december) en gouverneur mevrouw George-Wout van Curaçao (11 december).
 • 11
  dec
  2014

  Koningin Máxima brengt werkbezoeken aan Qredits en IDH

  are Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan de stichting Qredits in Almelo en vanmiddag aan het Initiatief Duurzame Handel (IDH) in Utrecht. Zij deed dit in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering en als speciale...
 • 10
  dec
  2014

  Koninklijke Familie bij uitreiking Prins Claus Prijs 2014

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix, Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien zijn woensdagmiddag 10 december in het Koninklijk Paleis Amsterdam aanwezig bij de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs 2014...