Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 15
  sep
  2015

  Prinsjesdag

  Elke derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de feestelijke opening van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal (de Eerste en Tweede Kamer). Zijne Majesteit de Koning rijdt op Prinsjesdag in de Gouden Koets naar het Binnenhof in Den Haag en spreekt tijdens de verenigde vergadering...
 • 14
  sep
  2015

  Prinses Beatrix bij jubileumavond Paul van Vliet voor UNICEF in Carré

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is op maandagavond 14 september aanwezig bij de jubileumavond van cabaretier Paul van Vliet in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.
 • 12
  sep
  2015

  Koning opent Homeless World Cup in Amsterdam

  Zijne Majesteit de Koning opent zaterdagochtend 12 september de Homeless World Cup op het Museumplein in Amsterdam. Aansluitend woont de Koning de opening van de voetbalwedstrijden van het Nederlands damesteam tegen Argentinië en het herenteam tegen Noord-Ierland bij.
 • 11
  sep
  2015

  Koning bij viering eerste lustrum ProDemos

  Zijne Majesteit de Koning woont vrijdagmiddag 11 september in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de viering bij van het vijfjarig bestaan van ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat. Tijdens de viering wordt de ProDemosprijs 2015 uitgereikt.
 • 11
  sep
  2015

  Erekruis van de Huisorde van Oranje voor de heer Meeldijk

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 18 augustus 2015 aan Kapitein ter zee b.d. A. Meeldijk, Oud Adjudant i.b.d. van Koningin Beatrix, het Erekruis van de Huisorde van Oranje verleend.
 • 10
  sep
  2015

  Koningin Máxima bij opening seizoen Koninklijk Concertgebouworkest

  Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagavond 10 september 2015 aanwezig bij de feestelijke opening van het nieuwe seizoen van het Koninklijk Concertgebouworkest, RCO Opening Night. De Koningin is beschermvrouwe van het orkest.