Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 25
  jun
  2015

  Koning beëdigt ambassadeurs, 25 juni 2015

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 25 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs mr. C.J. Bansema (Helsinki), mw. drs. A.E. Luwema (Bern), ir. H.J.J. van Dijk (Cotonou) en mw. mr. G. Willems (Pristina) beëdigd.
 • 25
  jun
  2015

  Koning Willem-Alexander brengt werkbezoek Rotterdamse wijk Hillesluis

  Zijne Majesteit de Koning bracht vanmorgen op uitnodiging van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam een werkbezoek aan de Rotterdamse wijk Hillesluis.
 • 25
  jun
  2015

  Paleissymposium ‘energie’

  In het Koninklijk Paleis Amsterdam vond donderdagavond 25 juni het Paleissymposium ‘energie’ plaats. Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima waren gastheer en gastvrouw van het symposium. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was aanwezig.
 • 24
  jun
  2015

  Koningin Máxima bij uitreiking Familiebedrijven Award 2015

  Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 24 juni 2015 aanwezig bij de 3e uitreiking van de Familiebedrijven Award in de Nieuwe Kerk in Den Haag.
 • 24
  jun
  2015

  Koning bij lancering website restauratie en kunsthistorisch onderzoek Oranjezaal

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is woensdagmiddag 24 juni aanwezig bij de lancering van de website over de restauratie van en het kunsthistorisch onderzoek naar de Oranjezaal van Paleis Huis ten Bosch. De bijeenkomst van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)...
 • 24
  jun
  2015

  Koning en Koningin bieden Corps Diplomatique diner aan

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen woensdagavond 24 juni het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner in het Koninklijk Paleis Amsterdam.