Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 29
  mrt
  2014

  Koning Willem-Alexander bezoekt Grondwet Festival

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander bezoekt zaterdagmiddag 29 maart 2014 het Grondwet Festival in Den Haag. Het festival wordt georganiseerd door het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van de Nederlandse Grondwet.
 • 28
  mrt
  2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Peru en Macedonië

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Peru, Z.E. Allan Wagner Tizon, en de ambassadeur van de voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, Z.E. Nikola Dimitrov.
 • 27
  mrt
  2014

  Prinses Beatrix woont derde Prins Claus Concert bij

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont donderdagavond 27 maart in De Oosterpoort in Groningen de derde editie bij van het Prins Claus Concert.
 • 27
  mrt
  2014

  Koningin Máxima spreekt op Morningstar Investment Conference Europe

  Hare Majesteit Koningin Máxima houdt donderdagochtend 27 maart als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de VN voor inclusieve financiering voor ontwikkeling een openingstoespraak op de vierde Morningstar Investment Conference Europe in Amsterdam.
 • 27
  mrt
  2014

  Koningin Máxima bij viering 10 jaar ROC Midden Nederland

  Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagmiddag 27 maart 2014 aanwezig bij de viering van het 10-jarig bestaan van het ROC Midden Nederland in Utrecht.
 • 27
  mrt
  2014

  Koningin Máxima ontvangt Strategisch Programma 2014-2018 Wijzer in geldzaken

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdagochtend op de Eikenhorst in Wassenaar het nieuwe Strategisch Programma 2014-2018 van Wijzer in geldzaken in ontvangst genomen. Het programma richt zich op het bevorderen van verantwoord financieel gedrag in Nederland. De afgelopen vijf...