Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 20
  jun
  2015

  Prinses Beatrix bij jubileum Stichting Stamboek Ronde & Platbodemjachten

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont zaterdag 20 juni de jubileumreünie bij van de Stichting Stamboek Ronde & Platbodemjachten (SSRP). De stichting, opgericht in 1955, zet zich in voor het behoud van dit type historische schepen. De jubileumreünie (60 jaar) wordt...
 • 20
  jun
  2015

  Koning bij viering Maria Louise Jaar

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander brengt op zaterdag 20 juni een bezoek aan Leeuwarden waar dit jaar het Maria Louise Jaar wordt gevierd. De Koning onthult een muurschildering en overhandigt de Gouden Swipe (Zweep) aan de prijswinnaar van de harddraverij met Friese paarden.
 • 20
  jun
  2015

  Koning bezoekt team Brunel bij Volvo Ocean Race

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend in Scheveningen een bezoek gebracht aan het team Brunel, het Nederlandse zeilteam dat deelneemt aan de Volvo Ocean Race. De deelnemende boten aan de internationale zeilwedstrijd liggen voor een korte stop in de Scheveningse haven.
 • 20
  jun
  2015

  Koning bezoekt gerestaureerde Mariakerk in Uithuizermeeden en spreekt met gedupeerden aardbevingen in Groningen

  Zijne Majesteit de Koning heeft zaterdagmiddag 20 juni in de Mariakerk in Uithuizermeeden, gemeente Eemsmond, met inwoners uit de provincie Noordoost-Groningen gesproken over de aardbevingen als gevolg van de aardgaswinning en over de toekomst van het gebied. De Koning kreeg ook een rondleiding...
 • 19
  jun
  2015

  Koningin Máxima opent tentoonstelling Design Derby: Nederland-België (1815-2015)

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdagmiddag 19 juni 2015 in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam de tentoonstelling ‘Design Derby: Nederland-België (1815-2015)’. De objecten tonen twee eeuwen vormgeving in de Lage Landen.
 • 19
  jun
  2015

  Koning geeft startsein voor tiende editie Burendag

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 19 juni in Harderwijk het startsein gegeven voor de tiende editie van Burendag die dit jaar op zaterdag 26 september wordt gehouden.