Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 07
  apr
  2015

  Koning op werkbezoek bij onderwijsinstellingen in Utrecht

  Zijne Majesteit de Koning heeft vandaag, dinsdag 7 april, met minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een werkbezoek gebracht aan het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU) en het College Zorg & Welzijn van het Regionaal Opleidings Centrum Midden Nederland (ROC-MN) in Utrecht.
 • 31
  mrt
  2015

  Prinses Margriet en Prinses Laurentien bij uitreiking ECF Princess Margriet Award for Culture 2015

  Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Margriet der Nederlanden en Prinses Laurentien der Nederlanden zijn op dinsdag 31 maart aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award for Culture in BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.
 • 30
  mrt
  2015
  t/m
  01
  apr
  2015

  Koningin Máxima bezoekt Myanmar voor toegang tot financiële diensten

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling van maandag 30 maart tot en met woensdag 1 april Myanmar.
 • 27
  mrt
  2015

  Koning bezoekt Herseninstituut

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdag 27 maart een werkbezoek gebracht aan het Nederlands Herseninstituut in Amsterdam.
 • 26
  mrt
  2015

  Koningin Máxima bij voorstelling 'Mijn vader, de expat + oumi'

  Koningin Máxima heeft donderdagavond 26 maart 2015 de voorstelling 'Mijn vader, de expat + oumi' bijgewoond in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Koningin Máxima was aanwezig op uitnodiging van filmmaker Abdelkarim El-Fassi, acteur Nasrdin Dchar en hun ouders.
 • 25
  mrt
  2015

  Koning bij Future Force Conference 2015

  Zijne Majesteit de Koning is woensdag 25 maart 2015 aanwezig bij de afsluiting van de Future Force Conference 2015 in het Nationaal Militair Museum in Soest. Voorafgaand aan de afsluiting ontvangt de Koning de opperbevelhebber van de NAVO-strijdkrachten (Saceur), generaal Philip Breedlove...