Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 12
  jun
  2015

  Koningin Máxima opent nieuwe huisvesting Juliana Kinderziekenhuis

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdag 12 juni 2015 het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) in Den Haag.
 • 10
  jun
  2015

  Koning bij 10e herdenking Tuin van Bezinning in Warnsveld

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is woensdag 10 juni aanwezig bij de 10e herdenking in de Tuin van Bezinning in Warnsveld. De tuin is in 2006 in gebruik genomen als herdenkingsplaats voor familie en vrienden van politiemensen die tijdens de uitoefening van hun werk door een ongeval...
 • 10
  jun
  2015

  Koningin Máxima aanwezig bij eindconcert Kinderen Maken Muziek

  Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 10 juni aanwezig bij het eindconcert van de tweede editie van Kinderen Maken Muziek in de Jaarbeurs in Utrecht. Aan het concert doen ruim 2.000 kinderen mee. Samen voeren zij met muziek en zang een speciaal geschreven sprookje op.
 • 10
  jun
  2015

  Prinses Laurentien opent nieuwe vleugel Max Planck Instituut

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden opent woensdag 10 juni in Nijmegen de nieuwe vleugel van het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek. Hier zijn bijna alle disciplines van taalonderzoek ondergebracht.
 • 10
  jun
  2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Seychellen en Liberia

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 10 juni op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek der Seychellen, Z.E. Thomas Selby Pillay, en de ambassadeur van de Republiek Liberia, Z.E. Isaac Wehyee...
 • 10
  jun
  2015

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagochtend 10 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs drs. S.J.H. Smits (Londen), mr. K.J. Hartogh (Bangkok), mevrouw drs. G.C. Coppoolse (Stockholm) en drs. J.J.M. Nijssen (Valleta) beëdigd.