Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 24
  mrt
  2014

  Koning ontvangt minister-president Harper van Canada in audiëntie

  Zijne Majesteit de Koning heeft op maandagochtend 24 maart 2014 en marge van de Nuclear Security Summit minister-president Harper van Canada in audiëntie ontvangen.
 • 23
  mrt
  2014

  Bilaterale ontvangsten door de Koning en marge van de NSS

  Zijne Majesteit de Koning heeft op zondag 23 maart 2014 en marge van de Nuclear Security Summit achtereenvolgens president Nazarbayev van de Republiek Kazachstan en president Gül van de Republiek Turkije in audiëntie ontvangen.
 • 22
  mrt
  2014
  t/m
  23
  mrt
  2014

  Staatsbezoek president China

  Op uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengt de president van de Volksrepubliek China, Zijne Excellentie Xi Jinping zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 een staatsbezoek aan Nederland. De president wordt vergezeld door zijn echtgenote Peng Liyuan.
 • 21
  mrt
  2014

  Koningin Máxima ontvangt Duitse Mediaprijs

  Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangt op vrijdag 21 maart 2014 de Deutsche Medienpreis 2013 in Baden-Baden, Duitsland.
 • 21
  mrt
  2014

  Prinses Beatrix opent MOA | Museum Oud Amelisweerd

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent vrijdagmiddag 21 maart in Bunnik het nieuwe museum MOA met de tentoonstelling Armando in het woud. Het museum toont het brede oeuvre van veelzijdig kunstenaar Armando - schilder, beeldhouwer, schrijver, tekenaar –permanent in...
 • 21
  mrt
  2014

  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en andere leden van de Koninklijke Familie hebben vandaag deelgenomen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds. De Koninklijke Familie heeft er voor gekozen zich tijdens deze dag in te zetten voor...