Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 10
  jun
  2015

  Koningin Máxima aanwezig bij eindconcert Kinderen Maken Muziek

  Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 10 juni aanwezig bij het eindconcert van de tweede editie van Kinderen Maken Muziek in de Jaarbeurs in Utrecht. Aan het concert doen ruim 2.000 kinderen mee. Samen voeren zij met muziek en zang een speciaal geschreven sprookje op.
 • 10
  jun
  2015

  Prinses Laurentien opent nieuwe vleugel Max Planck Instituut

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden opent woensdag 10 juni in Nijmegen de nieuwe vleugel van het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek. Hier zijn bijna alle disciplines van taalonderzoek ondergebracht.
 • 10
  jun
  2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Seychellen en Liberia

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 10 juni op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek der Seychellen, Z.E. Thomas Selby Pillay, en de ambassadeur van de Republiek Liberia, Z.E. Isaac Wehyee...
 • 10
  jun
  2015

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagochtend 10 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs drs. S.J.H. Smits (Londen), mr. K.J. Hartogh (Bangkok), mevrouw drs. G.C. Coppoolse (Stockholm) en drs. J.J.M. Nijssen (Valleta) beëdigd.
 • 09
  jun
  2015

  Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig bij galadiner International Chamber of Shipping

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn dinsdagavond 9 juni aanwezig bij het galadiner van de International Chamber op Shipping (ICS) in Rotterdam.
 • 09
  jun
  2015

  Koning maakt in Helmond kennis met slimme mobiliteitsoplossingen

  Zijne Majesteit de Koning heeft dinsdagochtend 9 juni met minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu een werkbezoek gebracht aan de Automotive Campus in Helmond. Thema van het bezoek was ‘Innovatief aan de slag met mobiliteit’.