Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 10
  sep
  2014

  Koningin Máxima brengt werkbezoek aan vliegbasis Volkel

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 10 september een werkbezoek gebracht aan vliegbasis Volkel in de provincie Noord-Brabant. De vliegbasis huisvest twee operationele F 16 squadrons, het 312 en 313 squadron.
 • 10
  sep
  2014

  Prinses Beatrix neemt jubileumboek Alouette in ontvangst

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft vanmiddag, woensdag 10 september 2014, op Paleis Noordeinde een fotoboek in ontvangst genomen van de Koninklijke Luchtmacht over 50 jaar Alouette helikopter.
 • 09
  sep
  2014

  Koning bij uitreiking NWO-Spinozapremies 2014

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is dinsdag 9 september aanwezig bij de uitreiking van de NWO-Spinozapremies aan experimenteel natuurkundige Dirk Bouwmeester, archeoloog Corinne Hofman, milieutechnoloog Mark van Loosdrecht en trekvogelecoloog Theunis Piersma. De NWO-Spinozapremie is...
 • 09
  sep
  2014

  Koning, Koningin en minister-president Rutte ontvangen president van Myanmar

  Zijne Majesteit de Koning, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte ontvangen dinsdag 9 september president Thein Sein van de Republiek der Unie van Myanmar (eerder bekend onder de naam Birma).
 • 09
  sep
  2014

  Koning beëdigt staatsraad

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend op Paleis Noordeinde de heer dr. A.G. Croes beëdigd. De heer Croes is benoemd tot lid van de Raad van State van het Koninkrijk voor Aruba.
 • 09
  sep
  2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Cuba en Hongarije

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Cuba, H.E. mevrouw Zelmys Maria Dominguez Cortina, en de ambassadeur van Hongarije, Z.E. Gyula Sümeghy.