Agenda archief

Kies een jaar/maand
 • 14
  okt
  2014

  Koningin Máxima bij symposium 40 jaar Blijf van m’n lijf

  Hare Majesteit Koningin Máxima is op dinsdagochtend 14 oktober aanwezig bij de viering van veertig jaar Blijf van m’n lijf. Tijdens een symposium in Amsterdam lanceert zij de app Ican, die vrouwen na een situatie met partnergeweld helpt herstellen en bouwen aan zelfvertrouwen.
 • 11
  okt
  2014

  Koning bij congres Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen

  Zijne Majesteit de Koning houdt op zaterdag 11 oktober 2014 in Dordrecht een toespraak bij het jaarlijkse congres van de Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen (KBOV).
 • 11
  okt
  2014

  Prinses Margriet bij 25-jarig jubileum Introdans Ensemble voor de Jeugd

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont op zaterdagavond 11 oktober in Schouwburg Arnhem de voorstelling JARIG bij ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Introdans Ensemble voor de Jeugd. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.
 • 10
  okt
  2014

  Koning reikt Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2014 uit

  Zijne Majesteit de Koning reikt vrijdagmiddag 10 oktober de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2014 uit in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Vier jonge kunstenaars ontvangen deze aanmoedigingsprijs, een bedrag van 6500 euro. Na de feestelijke uitreiking opent de Koning de tentoonstelling...
 • 08
  okt
  2014

  Prinses Margriet bezoekt het Diabetes Onderzoek Centrum VUMC

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden bezocht woensdagmiddag 8 oktober het Diabetes Onderzoek Centrum VUMC in Hoorn. Dit is één van de eerste centra in Europa waar diabetespatiënten een oogscreening op maat aangeboden krijgen.
 • 07
  okt
  2014

  Koningin Máxima bezoekt sociale werkvoorzieningsorganisatie Breed

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt dinsdagochtend 7 oktober sociale werkvoorzieningsorganisatie Breed in Nijmegen. Tijdens een speciale dag krijgen medewerkers van de productieafdelingen van Breed informatie over het werk dat zij bij reguliere organisaties kunnen uitvoeren, vaak onder...