Agenda

RSS
 • 23
  apr
  2014

  Koningin Máxima bij toekenning duizendste taaltraject in schoonmaaksector

  Hare Majesteit Koningin Máxima is op woensdagochtend 23 april aanwezig bij de toekenning van het duizendste taaltraject aan medewerkers van Hago Zorg werkzaam in het Erasmus MC in Rotterdam. De schoonmakers hebben hun taaltraject versneld afgerond en krijgen in aanwezigheid van Koningin Máxima...
 • 23
  apr
  2014
  t/m
  24
  apr
  2014

  Secretaris-generaal Gurría van de OESO bezoekt Nederland

  De secretaris-generaal van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), de heer José Ángel Gurría, brengt woensdag 23 en donderdag 24 april een bezoek aan Nederland. Aanleiding is de presentatie van het OESO landenrapport over Nederland.
 • 25
  apr
  2014

  Prins Constantijn reikt prijs World Press Photo van het jaar 2013 uit

  Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn der Nederlanden reikt vrijdagavond 25 april 2014 in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam de prijs voor de World Press Photo van het Jaar 2013 uit.
 • 25
  apr
  2014

  Koning bezoekt Koningsspelen in Ens

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander woont vrijdag 25 april een deel bij van de Koningsspelen van de drie basisscholen Het Lichtschip, De Horizon en De Regenboog in Ens. De dag begint met een gezamenlijk ontbijt, daarna wordt er door de leerlingen gedanst en gesport. De Koning geeft het startsein voor de sportdag.
 • 25
  apr
  2014

  Koning ontvangt de Oecumenische Patriarch van Constantinopel

  Zijne Majesteit de Koning ontvangt vrijdag 25 april op de Eikenhorst in Wassenaar in audiëntie de Oecumenische Patriarch van Constantinopel, Zijne Heiligheid Bartholomeus I.
 • 26
  apr
  2014

  Viering Koningsdag

  Koningsdag wordt dit jaar gevierd op zaterdag 26 april, omdat 27 april op een zondag valt. De Koninklijke Familie viert Koningsdag mee in Amstelveen en De Rijp. Deze gemeenten kunnen gebruik maken van het programma dat al is ontwikkeld voor de geplande viering van Koninginnedag op 30 april...