Agenda

RSS
 • 22
  apr
  2015

  Koning opent tentoonstelling ‘Geen nummers maar Namen’ in Verzetsmuseum Amsterdam

  Zijne Majesteit de Koning opent woensdagmiddag 22 april 2015 de tentoonstelling ‘Geen nummers maar namen’ in het Verzetsmuseum Amsterdam. De tentoonstelling belicht Nederlandse politieke gevangenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog gevangen zaten in concentratiekamp Dachau. Door jongeren...
 • 23
  apr
  2015

  Koning opent nieuw schoolgebouw Bartiméus

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 23 april het nieuwe schoolgebouw van het speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van Bartiméus in Zeist. Bartiméus viert met de opening ook dat de organisatie voor blinden en slechtzienden dit jaar honderd jaar bestaat.
 • 24
  apr
  2015

  Koning en Koningin bezoeken Koningsspelen in Leiden

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen vrijdag 24 april een deel bij van de Koningsspelen in Leiden. De dag begint met een gezamenlijk ontbijt, daarna wordt er door de leerlingen gesport en gedanst. De Koning en Koningin geven het startsein voor de...
 • 24
  apr
  2015

  Prinses Beatrix bij viering jubileum Koning Willem Fonds in Londen

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix woont vrijdag 24 april in Londen de viering bij van het 140-jarig bestaan van het Koning Willem Fonds (KWF). Na de viering in de Nederlandse Kerk aan Austin Friars (City of London) volgt een receptie in de Carpenters’ Hall.
 • 24
  apr
  2015

  Koning opent containerterminal APM Terminals

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 24 april de geautomatiseerde containerterminal van APM Terminals aan de Prinses Amaliahaven op Maasvlakte II.
 • 25
  apr
  2015

  Koning en Koningin bij festival Lang Leve de Club in Zwolle

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bezoeken op zaterdagmiddag 25 april het festival Lang Leve de Club in Zwolle.