Agenda

RSS
 • 03
  feb
  2015

  Koningin Máxima bij uitreiking ‘Kind Centraal’ award aan Kompaan en De Bocht

  Hare Majesteit Koningin Máxima is dinsdagmorgen 3 februari aanwezig bij de uitreiking van de ‘Kind Centraal’ award van Stichting Het Vergeten Kind aan opvanglocatie Kompaan en De Bocht in Goirle.
 • 04
  feb
  2015

  Koningin Máxima bij Social Powerhouse Symposium

  Hare Majesteit Koningin Máxima woont woensdag 4 februari in Utrecht het Social Powerhouse Symposium ’Serious Social Value’ bij. Hierin staat de rol van sociale waarde en sociaal ondernemerschap in de samenleving centraal. Tijdens het symposium spreekt de Koningin met zowel ervaren als startende...
 • 05
  feb
  2015

  Koningin Máxima opent Almere on Stage

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdag 5 februari 2015 het beroepenfeest van Almere On Stage voor VMBO leerlingen in het Topsportcentrum in Almere-Poort. Zij zal ook in gesprek gaan met leerlingen en beroepsbeoefenaren gedurende het evenement.
 • 08
  feb
  2015

  Prinses Beatrix aanwezig bij diner Trilateral Academic Centre for European Studies in Berlijn

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zondag 8 februari 2015 aanwezig bij een diner van het Trilateral Academic Centre for European Studies op het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn.
 • 12
  feb
  2015

  Koning opent overzichtstentoonstelling Late Rembrandt in Rijksmuseum

  Zijne Majesteit de Koning opent op donderdag 12 februari 2015 in het Rijksmuseum in Amsterdam de overzichtstentoonstelling Late Rembrandt.
 • 23
  feb
  2015

  Fotosessie in Lech

  Op maandag 23 februari 2015 vindt in Lech, Oostenrijk, een fotosessie plaats met Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane.