Agenda

RSS
 • 24
  aug
  2014

  Prinses Beatrix bij concert European Union Youth Orchestra

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zondagavond 24 augustus aanwezig bij een concert van het European Union Youth Orchestra in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
 • 30
  aug
  2014

  Koning en Koningin bij viering 200 jaar Koninkrijk in Maastricht

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen op zaterdag 30 augustus de viering bij van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in Maastricht.
 • 30
  aug
  2014

  Prinses Beatrix bij 55e landelijke campagnedag Zwaluwen Jeugd Actie

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont zaterdagmiddag 30 augustus bij voetbalvereniging S.c. Everstein in Everdingen de landelijke campagnedag bij van de Zwaluwen Jeugd Actie.
 • 01
  sep
  2014

  Koning bij afsluiting lustrumjaar Erasmus Universiteit Rotterdam

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is maandagmiddag 1 september aanwezig bij de officiële afsluiting van de viering van het honderdjarig bestaan van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De afsluiting markeert ook de Opening van het Academisch Jaar 2014-2015 van de universiteit.
 • 02
  sep
  2014

  Prinses Beatrix bij reünie Genootschap Engelandvaarders

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont op dinsdag 2 september de reünie bij van het Genootschap Engelandvaarders op het Landgoed De Zwaluwenberg in Hilversum. Het genootschap werd opgericht in 1969 met onder meer als doel het bewaren van het onderlinge contact tussen...
 • 03
  sep
  2014

  Koningin opent Centrum voor Onderwijsexcellentie University College Roosevelt

  Hare Majesteit Koningin Máxima verricht op woensdag 3 september in Middelburg de opening van het nieuwe Centrum voor Onderwijsexcellentie van University College Roosevelt. Dit centrum stelt zich tot doel de expertise op het gebied van onderwijsexcellentie bij onderwijsinstellingen in Zeeland te vergroten. Zij doet onder meer door het bundelen van verschillende initiatieven en het doen van onderzoek.