Agenda

RSS
 • 06
  mrt
  2015

  Koningin Máxima aanwezig bij Nibud Jubileumcongres

  Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdagmorgen 6 maart in haar functie van erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken aanwezig bij het Nibud Jubileumcongres in het Muntgebouw in Utrecht.
 • 06
  mrt
  2015

  Koningin Máxima aanwezig bij bijeenkomst WOMEN Inc.

  Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdagmiddag 6 maart aanwezig bij een bijeenkomst van WOMEN Inc. in DeFabrique in Utrecht.
 • 09
  mrt
  2015

  Koningin Máxima geeft startsein voor Week van het geld 2015

  Hare Majesteit Koningin Máxima geeft maandagochtend 9 maart het startsein voor de vijfde editie van de Week van het geld op de basisschool OBS West in Capelle a/d IJssel. Voorafgaand woont zij samen met staatssecretaris Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap enkele gastlessen bij op de...
 • 13
  mrt
  2015

  Koning opent BioWarmteCentrale De Purmer

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 13 maart BioWarmteCentrale de Purmer in Purmerend. Deze centrale van Stadsverwarming Purmerend (SVP) wordt gestookt op houtsnippers.
 • 16
  mrt
  2015

  Koning onthult gerestaureerde Glazen Koets

  Zijne Majesteit de Koning onthult maandag 16 maart in het Louwman Museum in Den Haag de gerestaureerde Glazen Koets.
 • 17
  mrt
  2015
  t/m
  19
  mrt
  2015

  Staatsbezoek aan Denemarken

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Hare Majesteit Koningin Margrethe en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Henrik van Denemarken van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart 2015 een staatsbezoek aan Denemarken.