Agenda

RSS
 • 12
  nov
  2014

  Koning bij opening Amsterdam World Cities Culture Summit 2014

  Zijne Majesteit de Koning is woensdagochtend 12 november 2014 aanwezig bij de opening van de jaarlijkse conferentie van het World Cities Culture Forum (WCCF) in het Koninklijk Paleis Amsterdam.
 • 12
  nov
  2014

  Koning reikt Erasmusprijs 2014 uit aan Frie Leysen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Regent van de Stichting Praemium Erasmianum, reikt woensdagmiddag 12 november in het Koninklijk Paleis Amsterdam de Erasmusprijs uit aan de Belgische festivalmaker Frie Leysen. De Erasmusprijs heeft dit jaar als thema ‘Theater, publiek en samenleving’. ...
 • 13
  nov
  2014

  Koning opent Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 13 november Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. De Trefkoele+ is een multifunctioneel ontmoetingscentrum voor alle inwoners van de gemeente.
 • 13
  nov
  2014

  Koningin Máxima opent nieuwe CONO Kaasmakerij

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagochtend 13 november 2014 het nieuwe gebouw van CONO kaasmakers in Westbeemster. In de nieuwe kaasmakerij staat duurzaamheid centraal.
 • 13
  nov
  2014

  Koningin Máxima opent Lustrum Beursvloer in Alkmaar

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdag 13 november in het AFAS stadion in Alkmaar de Lustrum Beursvloer van Stichting De Waaier. Op de beursvloer staan bedrijven die hun kennis, materialen of ‘vrijwilligersuren’ gratis aanbieden aan non-profitorganisaties.
 • 18
  nov
  2014

  Koning bij uitreiking Internationale Kindervredesprijs van KidsRights

  Zijne Majesteit de Koning is dinsdag 18 november in de Ridderzaal in Den Haag aanwezig bij de uitreiking van de tiende Internationale Kindervredesprijs. De Internationale Kindervredesprijs van KidsRights wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op bijzondere wijze inzet voor de rechten...