Agenda

RSS
 • 12
  nov
  2014

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent boerderij ‘De Aarlese hoeve’ in Best

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent woensdag 12 november de gerestaureerde boerderij ‘De Aarlese Hoeve’ in Best.
 • 13
  nov
  2014

  Koning opent Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 13 november Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. De Trefkoele+ is een multifunctioneel ontmoetingscentrum voor alle inwoners van de gemeente.
 • 13
  nov
  2014

  Koningin Máxima opent nieuwe CONO Kaasmakerij

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagochtend 13 november 2014 het nieuwe gebouw van CONO kaasmakers in Westbeemster. In de nieuwe kaasmakerij staat duurzaamheid centraal.
 • 13
  nov
  2014

  Koningin Máxima opent Lustrum Beursvloer in Alkmaar

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdag 13 november in het AFAS stadion in Alkmaar de Lustrum Beursvloer van Stichting De Waaier. Op de beursvloer staan bedrijven die hun kennis, materialen of ‘vrijwilligersuren’ gratis aanbieden aan non-profitorganisaties.
 • 18
  nov
  2014

  Koning bij uitreiking Internationale Kindervredesprijs van KidsRights

  Zijne Majesteit de Koning is dinsdag 18 november in de Ridderzaal in Den Haag aanwezig bij de uitreiking van de tiende Internationale Kindervredesprijs. De Internationale Kindervredesprijs van KidsRights wordt jaarlijks uitgereikt aan een kind dat zich op bijzondere wijze inzet voor de rechten...
 • 19
  nov
  2014

  Koning opent Onderwijspark Ezinge Meppel

  Zijne Majesteit de Koning opent woensdagmiddag 19 november 2014 het Onderwijspark Ezinge in Meppel. Op het Onderwijspark zijn scholen voor voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal onderwijs gevestigd. Ruim 3.000 leerlingen volgen onderwijs op Ezinge.