Den Haag, 16 september 2008: de Koningin, de Prins van Oranje en Prinses Máxima wuiven vanaf het balkon van Paleis Noordeinde naar het publiek

Wie is Wie

In deze rubriek staan de levensbeschrijvingen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis. Bij de beschrijvingen staat ook informatie over de verschillende werkterreinen en aandachtsgebieden van de leden van het Koninklijk Huis.

 • Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander

  De Prins van Oranje, 2012 © RVD, foto: Frank van BeekOp 30 april 2013 volgt Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander zijn moeder op als Koning der Nederlanden. De Koning is getrouwd met Koningin Máxima. Ze hebben drie dochters, Prinses Catharina-Amalia (de Prinses van Oranje), Prinses Alexia en Prinses Ariane.
 • Hare Majesteit Koningin Máxima

  Prinses Máxima, 2012 © RVD, foto: Frank van BeekKoningin Máxima is getrouwd met Koning Willem-Alexander. Ze hebben drie dochters, Prinses Catharina-Amalia (de Prinses van Oranje), Prinses Alexia en Prinses Ariane.
 • Prinses Beatrix

  H.M. de Koningin, 2012 © RVD, foto: Frank van BeekHare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix was van 1980 tot 2013 Koningin der Nederlanden. Op 30 april 2013 werd Prinses Beatrix opgevolgd door haar oudste zoon Willem-Alexander. Hiervoor was zij 33 jaar Koningin der Nederlanden.
 • De Prinses van Oranje

  De Prinses van Oranje, najaar 2014Prinses Catharina-Amalia, de Prinses van Oranje, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is de oudste dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.
 • Prinses Alexia

  Prinses Alexia, najaar 2014Prinses Alexia, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is de tweede dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.
 • Prinses Ariane

  Wassenaar, najaar 2014: Prinses Ariane © RVD; foto: Jeroen van der MeydePrinses Ariane, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is de jongste dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.