Den Haag, 16 september 2008: de Koningin, de Prins van Oranje en Prinses Máxima wuiven vanaf het balkon van Paleis Noordeinde naar het publiek

Wie is Wie

In deze rubriek staan de levensbeschrijvingen van de Koning en de andere leden van het Koninklijk Huis. Bij de beschrijvingen staat ook informatie over de verschillende werkterreinen en aandachtsgebieden van de leden van het Koninklijk Huis.

 • Prins Constantijn

  Prins Constantijn, 2012 © RVD, foto: Frank van BeekPrins Constantijn is de derde en jongste zoon van Prinses Beatrix en Prins Claus. De Prins is getrouwd met Prinses Laurentien. Samen hebben ze drie kinderen, Eloise, Claus-Casimir en Leonore.
 • Prinses Laurentien

  Prinses Laurentien, 2012 © RVD, foto: Frank van BeekPrinses Laurentien is de echtgenote van Prins Constantijn. Samen hebben ze drie kinderen: Eloise, Claus-Casimir en Leonore.
 • Prinses Margriet

  Apeldoorn, september 2014: Prinses MargrietPrinses Margriet is de derde dochter van Prinses Juliana en Prins Bernhard en is de zus van Prinses Beatrix. Prinses Margriet is getrouwd met prof.mr. Pieter van Vollenhoven, met wie zij vier zonen heeft: Prins Maurits, Prins Bernhard, Prins Pieter-Christiaan en Prins Floris.
 • Prof.mr. Pieter van Vollenhoven

  Apeldoorn, september 2014: prof.mr. Pieter van VollenhovenProf.mr. Pieter van Vollenhoven is de echtgenoot van Prinses Margriet. Samen hebben zij vier zonen: Prins Maurits, Prins Bernhard, Prins Pieter-Christiaan en Prins Floris.
 • Koninklijke Familie

  Tot de Koninklijke Familie behoren naast de leden van het Koninklijk Huis ook: Prins Friso (overleden op 12 augustus 2013), Prinses Mabel, Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan, Prinses Anita, Prins Floris, Prinses Aimée, Prinses...
 • In memoriam

  Prins Claus 6 september 1926 - 6 oktober 2002 Prins Claus trouwde op 10 maart 1966 met Prinses Beatrix. Zij kregen samen drie zonen: Willem-Alexander (1967), Friso (1968-2013) en Constantijn (1969). Prins Claus is op 6 oktober 2002 te Amsterdam overleden.