Staatsbezoek aan Singapore

24 januari 2013
Singapore, 24 januari 2013: de Koningin en President Tony Tan Keng Yam tijdens de ontvangst bij het presidentieel paleis

Singapore, 24 januari 2013: de Koningin en President Tony Tan Keng Yam tijdens de ontvangst bij het presidentieel paleis © ANP, foto: Robin Utrecht.

Op uitnodiging van President Tony Tan Keng Yam brengt de Koningin 24 en 25 januari een staatsbezoek aan Singapore. De Koningin wordt bij deze bezoeken vergezeld door de Prins van Oranje en Prinses Máxima. Tijdens het bezoek is ook een delegatie van het Nederlandse bedrijfsleven aanwezig.

Zie voor meer informatie het persbericht van 20 december 2012.

Andere foto’s

  • Singapore, 24 januari 2013: de Prins van Oranje, de Koningin, President Tony Tan Keng Yam, zijn echtgenote Mary Tan en Prinses Máxima
  • Singapore, 24 januari 2013: de Koningin, de Prins van Oranje en Prinses Máxima bekijken de stedelijke planning van Singapore in de Singapore City Gallery
  • Singapore, 24 januari 2013: De Koningin, de Prins van Oranje en Prinses Máxima worden door president Tony Tan Keng Yam en zijn vrouw verwelkomd voor het staatsbanket.
  • Singapore, 24 januari 2013: De Koningin, de Prins van Oranje en Prinses Máxima komen aan bij technologiecentrum FusionWorld waar kinderen van de Nederlandse gemeenschap hun toezingen.
  • Singapore, 25 januari 2013: De Prins van Oranje en voorzitter Wong Ngit Liong tijdens het bezoek aan het onderzoekscentrum Aquatic Science Centre.