Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Koningin bezoekt Zellingwijk in Gouderak

  6 juni 2012
  Koningin bezoekt Zellingwijk in GouderakDe Koningin woont de oplevering bij van de Zellingwijk in Gouderak, gemeente Ouderkerk. Zij maakt ook een rondwandeling door de herbouwde wijk die midden jaren '80 moest worden afgebroken vanwege de aanwezigheid van giftig afval in de bodem. De Koningin bezocht de Zellingwijk al eerder,...
 • Prins van Oranje bezoekt Technologisch Topinstituut Watertechnologie Wetsus

  24 mei 2012
  Prins van Oranje bezoekt Technologisch Topinstituut Watertechnologie WetsusDe Prins van Oranje brengt een werkbezoek aan Wetsus in Leeuwarden.
 • Prinses Máxima opent CliniClowns College

  16 mei 2012
  Prinses Máxima opent CliniClowns CollegePrinses Máxima opent in Amersfoort het CliniClowns College. Dit is een theaterattractie, waar zieke en/of gehandicapte kinderen een op maat gemaakte interactieve voorstelling meemaken.
 • Koningin opent vernieuwd Madurodam

  21 april 2012
  Koningin opent vernieuwd MadurodamHare Majesteit de Koningin heeft zaterdag 21 april 2012 in Den Haag het vernieuwde Madurodam geopend. Na de verbouwing van vijf maanden is Madurodam veranderd in een interactief doe-park over Nederland. Het nieuwe Madurodam is verdeeld in drie themagebieden: WaterRijk met water als vriend...
 • Prins van Oranje brengt werkbezoek aan Barendrecht

  29 maart 2012
  Prins van Oranje brengt werkbezoek aan BarendrechtDe Prins van Oranje brengt op donderdag 29 maart als Beschermheer van het Oranje Fonds een werkbezoek aan de gemeente Barendrecht.