Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Kersttoespraak 2011

  25 december 2011
  Kersttoespraak 2011Den Haag, december 2011: vanuit Paleis Huis ten Bosch houdt de Koningin haar jaarlijkse kersttoespraak.
 • Prins van Oranje brengt werkbezoek aan zorgorganisatie Siza

  9 december 2011
  Prins van Oranje brengt werkbezoek aan zorgorganisatie SizaDe Prins van Oranje bezoekt vrijdag 9 december 2011 het Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal en de woonwijk Het Dorp in Arnhem. Doel van het bezoek is om te kijken in hoeverre informatie- en communicatietechnologie de zelfredzaamheid van de cliënten kan bevorderen.
 • Prins van Oranje in piste van circus Santelli

  6 oktober 2011
  Prins van Oranje in piste van circus SantelliDe Prins bezoekt het initiatief 'Jong geleerd, jong gebleven' van sociaal circus Santelli en verzorgingshuis Oosterparkheem.
 • Koningin opent eerste Nederlandse importterminal voor vloeibaar aardgas

  23 september 2011
  Koningin opent eerste Nederlandse importterminal voor vloeibaar aardgasHare Majesteit de Koningin opent vrijdagmiddag 23 september 2011 Gate terminal op de Maasvlakte in Rotterdam. Gate terminal (Gas Access To Europe) is de eerste importterminal voor vloeibaar aardgas in Nederland en is ontwikkeld door N.V. Nederlandse Gasunie en Koninklijke Vopak N.V.
 • Prins van Oranje bezoekt sportinitiatief De Weg Andersom

  1 september 2011
  Prins van Oranje bezoekt sportinitiatief De Weg AndersomDe Prins van Oranje bezoekt donderdagochtend 1 september in Amersfoort het sportinitiatief De Weg Andersom van Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) Centraal en de Amersfoortse Volleybalvereniging Keistad (AVV Keistad).