Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Prins van Oranje brengt werkbezoek aan zorgorganisatie Siza

  9 december 2011
  Prins van Oranje brengt werkbezoek aan zorgorganisatie SizaDe Prins van Oranje bezoekt vrijdag 9 december 2011 het Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal en de woonwijk Het Dorp in Arnhem. Doel van het bezoek is om te kijken in hoeverre informatie- en communicatietechnologie de zelfredzaamheid van de cliënten kan bevorderen.
 • Prins van Oranje in piste van circus Santelli

  6 oktober 2011
  Prins van Oranje in piste van circus SantelliDe Prins bezoekt het initiatief 'Jong geleerd, jong gebleven' van sociaal circus Santelli en verzorgingshuis Oosterparkheem.
 • Koningin opent eerste Nederlandse importterminal voor vloeibaar aardgas

  23 september 2011
  Koningin opent eerste Nederlandse importterminal voor vloeibaar aardgasHare Majesteit de Koningin opent vrijdagmiddag 23 september 2011 Gate terminal op de Maasvlakte in Rotterdam. Gate terminal (Gas Access To Europe) is de eerste importterminal voor vloeibaar aardgas in Nederland en is ontwikkeld door N.V. Nederlandse Gasunie en Koninklijke Vopak N.V.
 • Prins van Oranje bezoekt sportinitiatief De Weg Andersom

  1 september 2011
  Prins van Oranje bezoekt sportinitiatief De Weg AndersomDe Prins van Oranje bezoekt donderdagochtend 1 september in Amersfoort het sportinitiatief De Weg Andersom van Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) Centraal en de Amersfoortse Volleybalvereniging Keistad (AVV Keistad).
 • Prins van Oranje en minister-president Rutte bij Nederlandse Veteranendag

  30 juni 2011
  Prins van Oranje en minister-president Rutte bij Nederlandse VeteranendagZijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje en minister-president Rutte wonen zaterdag 25 juni 2011 in Den Haag de zevende Nederlandse Veteranendag bij. Veteranendag is een eerbetoon aan de ruim 100.000 Nederlandse veteranen - van de Tweede Wereldoorlog tot de missie in Afghanistan -...