Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Kersttoespraak

  25 december 2010
  KersttoespraakDen Haag, december 2010: vanuit Paleis Huis ten Bosch houdt de Koningin haar jaarlijkse kersttoespraak.
 • Koninklijke Familie bij uitreiking Prins Claus Prijs 2010

  17 december 2010
  Koninklijke Familie bij uitreiking Prins Claus Prijs 2010Hare Majesteit de Koningin en Hunne Koninklijke Hoogheden de Prins van Oranje, Prinses Máxima, Prins Friso, Prinses Mabel, Prins Constantijn en Prinses Laurentien zijn vrijdagmiddag 17 december in het Koninklijk Paleis Amsterdam aanwezig bij de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs aan...
 • Prinses Máxima bezoekt slotbijeenkomst Beste Maatjes

  30 november 2010
  Prinses Máxima bezoekt slotbijeenkomst Beste MaatjesPrinses Máxima woont in Nijkerk de slotbijeenkomst bij van De Beste Maatjes. De Beste Maatjes is een programma van het Oranje Fonds om het werk van maatjes, mentoren en coaches op de kaart te zetten en om nieuwe vrijwilligers te werven.
 • Prinses Máxima bij Startersdag Kamer van Koophandel

  5 november 2010
  Prinses Máxima bij Startersdag Kamer van KoophandelPrinses Máxima is aanwezig bij de landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel in het Provinciehuis van de provincie Zuid-Holland in Den Haag. De Startersdag is een informatiedag voor iedereen die goed voorbereid met zijn eigen bedrijf wil beginnen of informatie wil verkrijgen over...
 • Prins van Oranje opent fabriek voor productie van gezuiverd water

  28 september 2010
  Prins van Oranje opent fabriek voor productie van gezuiverd waterHet gezuiverde rioolwater van de rioolzuivering Emmen wordt door gebruik van hoogwaardige technieken en met een minimale inzet aan chemicaliën verwerkt tot zeer schoon water.