Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Prinses Máxima bezoekt slotbijeenkomst Beste Maatjes

  30 november 2010
  Prinses Máxima bezoekt slotbijeenkomst Beste MaatjesPrinses Máxima woont in Nijkerk de slotbijeenkomst bij van De Beste Maatjes. De Beste Maatjes is een programma van het Oranje Fonds om het werk van maatjes, mentoren en coaches op de kaart te zetten en om nieuwe vrijwilligers te werven.
 • Prinses Máxima bij Startersdag Kamer van Koophandel

  5 november 2010
  Prinses Máxima bij Startersdag Kamer van KoophandelPrinses Máxima is aanwezig bij de landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel in het Provinciehuis van de provincie Zuid-Holland in Den Haag. De Startersdag is een informatiedag voor iedereen die goed voorbereid met zijn eigen bedrijf wil beginnen of informatie wil verkrijgen over...
 • Prins van Oranje opent fabriek voor productie van gezuiverd water

  28 september 2010
  Prins van Oranje opent fabriek voor productie van gezuiverd waterHet gezuiverde rioolwater van de rioolzuivering Emmen wordt door gebruik van hoogwaardige technieken en met een minimale inzet aan chemicaliën verwerkt tot zeer schoon water.
 • Prinses Máxima bij opening nieuwe vestiging MaDi

  28 september 2010
  Prinses Máxima bij opening nieuwe vestiging MaDiMaDi heeft bij een aantal basisscholen in Amsterdam Zuidoost budgetlessen gegeven aan kinderen uit de groepen 7 en 8.
 • Prins van Oranje en Prinses Máxima bezoeken Burendag in Leusden

  25 september 2010
  Prins van Oranje en Prinses Máxima bezoeken Burendag in LeusdenDe Prins van Oranje en Prinses Máxima hebben zaterdag 25 september in Leusden de vijfde Burendag bezocht. Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts om activiteiten te ondersteunen die bijdragen aan het bevorderen van contact tussen buren.