Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Prinses Máxima bij opening nieuwe vestiging MaDi

  28 september 2010
  Prinses Máxima bij opening nieuwe vestiging MaDiMaDi heeft bij een aantal basisscholen in Amsterdam Zuidoost budgetlessen gegeven aan kinderen uit de groepen 7 en 8.
 • Prins van Oranje en Prinses Máxima bezoeken Burendag in Leusden

  25 september 2010
  Prins van Oranje en Prinses Máxima bezoeken Burendag in LeusdenDe Prins van Oranje en Prinses Máxima hebben zaterdag 25 september in Leusden de vijfde Burendag bezocht. Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts om activiteiten te ondersteunen die bijdragen aan het bevorderen van contact tussen buren.
 • Koningin aanwezig bij Dag Herdenken Geweldslachtoffers

  25 september 2010
  Koningin aanwezig bij Dag Herdenken GeweldslachtoffersDe Koningin woont in het Metzo College te Doetinchem de tiende herdenkingsbijeenkomst bij van de Stichting Dag Herdenken Geweldslachtoffers. Deze bijeenkomst wordt jaarlijks gehouden voor de nabestaanden van slachtoffers van geweldsdelicten.
 • Koningin bezoekt Militair Revalidatie Centrum in Doorn

  15 september 2010
  Koningin bezoekt Militair Revalidatie Centrum in DoornDe Koningin brengt een werkbezoek aan het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg in Doorn. Tijdens haar bezoek is de Koningin geïnformeerd over de werkwijze van het revalidatiecentrum.
 • Prins van Oranje en Prinses Máxima bezoeken 50e Fruitcorso

  11 september 2010
  Prins van Oranje en Prinses Máxima bezoeken 50e FruitcorsoDe Prins van Oranje en Prinses Máxima en hun dochters de Prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane bezoeken het 50e Fruitcorso in Tiel. Dit jaar rijden zeventien corsowagens mee uit dertien dorpen uit de regio Rivierenland. De optocht van met fruit, groente en zaden versierde wagens volgt...