Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Koning en Koningin brengen een streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland

  12 september 2014
  Koning en Koningin brengen een streekbezoek aan de Kop van Noord-HollandZijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen een streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland. Tijdens het bezoek staat het programma De Kop Werkt! centraal. Het programma komt voort uit een regionaal samenwerkingsverband met als doel het stimuleren van...
 • Koning opent vernieuwd Museum Prinsenhof Delft

  23 mei 2014
  Koning opent vernieuwd Museum Prinsenhof DelftZijne Majesteit de Koning opent het vernieuwde Museum Prinsenhof in Delft. Het voormalige Middeleeuwse kloostercomplex is intern verbouwd en biedt nieuwe interactieve presentaties en bijzondere collectiestukken over de geschiedenis van Delft en Nederland.
 • Koning en Koningin brengen een streekbezoek aan de Achterhoek

  6 mei 2014
  http://server.rijksoverheidsvideo.nl/foto/KH-060514-5475.jpgKoning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen een streekbezoek aan de Achterhoek in de provincie Gelderland. Tijdens het streekbezoek staat Achterhoek Agenda 2020 centraal. Dit is een innovatief, ambitieus en duurzaam plan voor de toekomst van de Achterhoek dat aansluit op de agenda's...
 • Koning bezoekt Koningsspelen in Ens

  25 april 2014
  Koning bezoekt Koningsspelen in EnsKoning Willem-Alexander heeft het startschot gegeven voor de tweede editie van de Koningsspelen.
 • Koning Willem-Alexander bezoekt Grondwet Festival

  29 maart 2014
  Koning Willem-Alexander bezoekt zaterdagmiddag 29 maart 2014 het Grondwet Festival in Den Haag.Koning Willem-Alexander bezoekt het Grondwet Festival in Den Haag. Het festival wordt georganiseerd door het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van de Nederlandse Grondwet.