Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Koning bezoekt Koningsspelen in Ens

  25 april 2014
  Koning bezoekt Koningsspelen in EnsKoning Willem-Alexander heeft het startschot gegeven voor de tweede editie van de Koningsspelen.
 • Koning Willem-Alexander bezoekt Grondwet Festival

  29 maart 2014
  Koning Willem-Alexander bezoekt zaterdagmiddag 29 maart 2014 het Grondwet Festival in Den Haag.Koning Willem-Alexander bezoekt het Grondwet Festival in Den Haag. Het festival wordt georganiseerd door het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van de Nederlandse Grondwet.
 • Koningin Máxima bezoekt muziekproject voor jeugd van Koninklijke Luchtmacht

  26 maart 2014
  Koningin Máxima bezoekt woensdagochtend 26 maart 2014 het muziekproject Young Musicians Spread Their WingsKoningin Máxima bezoekt woensdagochtend 26 maart 2014 het muziekproject 'Young Musicians Spread Their Wings' op vliegbasis Eindhoven.
 • Staatsbezoek president China

  22 maart 2014
  Staatsbezoek president ChinaOp uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengen de president van China Xi Jinping en zijn echtgenote mevrouw Peng Liyuan zaterdag 22 maart en zondag 23 maart 2014 een staatsbezoek aan Nederland.
 • Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet

  21 maart 2014
  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoetKoning Willem-Alexander en Koningin Máxima deden vanmorgen verschillende klussen bij kinderboerderij Het Akkertje in Rijswijk. Samen met de andere vrijwilligers hielpen zij onder andere met het verven van een schuur en het plaatsen van palen voor een nieuw hekwerk.