Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Staatsbezoek president China

  22 maart 2014
  Staatsbezoek president ChinaOp uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengen de president van China Xi Jinping en zijn echtgenote mevrouw Peng Liyuan zaterdag 22 maart en zondag 23 maart 2014 een staatsbezoek aan Nederland.
 • Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet

  21 maart 2014
  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoetKoning Willem-Alexander en Koningin Máxima deden vanmorgen verschillende klussen bij kinderboerderij Het Akkertje in Rijswijk. Samen met de andere vrijwilligers hielpen zij onder andere met het verven van een schuur en het plaatsen van palen voor een nieuw hekwerk.
 • Koningin Máxima bij Social Innovation-bijeenkomst en Prins Heerlijk in Tilburg

  18 maart 2014
  Koningin Máxima bij Social Innovation-bijeenkomst en Prins Heerlijk in TilburgKoningin Máxima bracht op dinsdag 18 maart een bezoek aan het samenwerkingsproject "Prins Heerlijk leren en werken in de ouderenzorg" bij Servicecentrum Het Laar in Tilburg. Het project is een voorbeeld van social innovation, waarover zij dezelfde ochtend een bijeenkomst bijwoonde bij Tilburg...
 • Koning Willem-Alexander opent nieuw station Rotterdam Centraal

  13 maart 2014
  Koning Willem-Alexander opent nieuw station Rotterdam CentraalKoning Willem-Alexander opent donderdagmiddag 13 maart officieel het nieuwe station Rotterdam Centraal. Rotterdam Centraal is de eerste in een reeks van nieuwe en grotere stations in Nederland, die deel uitmaken van de grootste spoor- en stationsvernieuwing sinds het ontstaan van het Nederlandse...
 • Koning opent Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp

  7 maart 2014
  Koning opent Sportcomplex Koning Willem-Alexander in HoofddorpKoning Willem-Alexander opent Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp. Het complex biedt ruimte aan twee wedstrijdbaden, een recreatief zwembad, een sporthal en een turncentrum. Het Sportcomplex is bedoeld voor zowel amateur- als topsporters.