Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Koning bezoekt initiatief Gluren bij de Buren in Oosterwolde

  8 oktober 2013
  Koning bezoekt initiatief Gluren bij de Buren in OosterwoldeKoning Willem-Alexander bezoekt dinsdagochtend 8 oktober 2013 het initiatief Gluren bij de Buren in Oosterwolde.
 • Koningin bezoekt initiatief Ondernemend Jong!

  3 oktober 2013
  Koningin bezoekt initiatief Ondernemend Jong!Hare Majesteit Koningin Máxima brengt een bezoek aan het initiatief Ondernemend Jong! van welzijnsorganisatie Solidez in Wageningen. Solidez is een deelnemer in het Oranje Fonds programma Kansen voor Jongeren en richt zich op jongeren die school verlaten zonder diploma of dit dreigen te...
 • Koningin Máxima bezoekt Oranje Fonds-projecten in Zeeland

  3 september 2013
  Koningin Máxima bezoekt Oranje Fonds-projecten in ZeelandKoningin Máxima bezoekt twee Oranje Fonds-projecten in Zeeland: Stichting Manteling in Middelburg, een organisatie die zich inzet voor mantelzorgers en vrijwilligers, en Zeeuws Licht in Vlissingen, een project dat vroegtijdige schoolverlaters ondersteunt.
 • Fotosessie gezin Koning Willem-Alexander

  19 juli 2013
  Fotosessie gezin Koning Willem-AlexanderKoning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun kinderen de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane tijdens de fotosessie op landgoed De Horsten te Wassenaar.
 • Koning opent European Youth Olympic Festival

  14 juli 2013
  Koning opent European Youth Olympic FestivalKoning Willem-Alexander opent het European Youth Olympic Festival (EYOF) Utrecht 2013 in Stadion Galgenwaard.