Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Koning opent Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp

  7 maart 2014
  Koning opent Sportcomplex Koning Willem-Alexander in HoofddorpKoning Willem-Alexander opent Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp. Het complex biedt ruimte aan twee wedstrijdbaden, een recreatief zwembad, een sporthal en een turncentrum. Het Sportcomplex is bedoeld voor zowel amateur- als topsporters.
 • Nieuwjaarsontvangsten Koning en Koningin

  14 januari 2014
  Nieuwjaarsontvangsten Koning en KoninginKoning Willem-Alexander en Koningin Máxima houden dinsdag 14 januari 2014 de traditionele Nieuwjaarsontvangst voor Nederlandse genodigden en woensdag 15 januari voor buitenlandse diplomaten. De recepties vinden plaats in het Koninklijk Paleis Amsterdam.
 • Kersttoespraak 2013

  25 december 2013
  Kersttoespraak 2013Wassenaar, 25 december 2013: Vanuit Villa Eikenhorst houdt Koning Willem-Alexander zijn kersttoespraak.
 • Koningin Máxima bezoekt Kamers met Kansen

  6 december 2013
  Koningin Máxima bezoekt Kamers met KansenHare Majesteit Koningin Máxima bracht op vrijdag 6 december een bezoek aan het initiatief Kamers met Kansen van welzijnsorganisatie Combiwel in Amsterdam. Kamers met Kansen bereidt jongeren, die voortijdig hun school hebben verlaten, voor op een zelfstandig bestaan met een diploma of met...
 • Koning bezoekt initiatief Gluren bij de Buren in Oosterwolde

  8 oktober 2013
  Koning bezoekt initiatief Gluren bij de Buren in OosterwoldeKoning Willem-Alexander bezoekt dinsdagochtend 8 oktober 2013 het initiatief Gluren bij de Buren in Oosterwolde.