Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Koningin opent Philips museum in Eindhoven

  5 april 2013
  Koningin opent Philips museum in EindhovenHare Majesteit de Koningin verricht de officiële opening van het nieuwe Philips museum in Eindhoven.
 • De Koningin kondigt haar aftreden aan

  28 januari 2013
  De Koningin kondigt haar aftreden aan28 januari 2013 - Vanuit Paleis Huis ten Bosch kondigt de Koningin haar aftreden aan.
 • Kersttoespraak 2012

  25 december 2012
  Kersttoespraak 2012Den Haag, 25 december 2012: vanuit Paleis Huis ten Bosch houdt de Koningin haar jaarlijkse kersttoespraak.
 • Prins van Oranje bezoekt Stichting Move

  18 december 2012
  Prins van Oranje bezoekt Stichting MoveDe Prins van Oranje bezoekt Stichting Move bij studentenroeivereniging ORCA in Utrecht. Stichting Move stimuleert studenten in Utrecht, Leiden, Delft en Amsterdam om zich maatschappelijk in te zetten voor de wijk.
 • Prinses Máxima actief bij 3e editie ‘Week van het geld’ voor kinderen

  14 november 2012
  Prinses Máxima actief bij 3e editie ‘Week van het geld’ voor kinderenOp woensdagochtend 14 november bezoekt Prinses Máxima de Prinses Amaliaschool in Zoetermeer. De Prinses speelt samen met Wim Mijs, directeur van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) het spel Cash Quiz. Kinderen van groep 7 leren omgaan met geld door middel van quizvragen en kunnen...