Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Kersttoespraak 2012

  25 december 2012
  Kersttoespraak 2012Den Haag, 25 december 2012: vanuit Paleis Huis ten Bosch houdt de Koningin haar jaarlijkse kersttoespraak.
 • Prins van Oranje bezoekt Stichting Move

  18 december 2012
  Prins van Oranje bezoekt Stichting MoveDe Prins van Oranje bezoekt Stichting Move bij studentenroeivereniging ORCA in Utrecht. Stichting Move stimuleert studenten in Utrecht, Leiden, Delft en Amsterdam om zich maatschappelijk in te zetten voor de wijk.
 • Prinses Máxima actief bij 3e editie ‘Week van het geld’ voor kinderen

  14 november 2012
  Prinses Máxima actief bij 3e editie ‘Week van het geld’ voor kinderenOp woensdagochtend 14 november bezoekt Prinses Máxima de Prinses Amaliaschool in Zoetermeer. De Prinses speelt samen met Wim Mijs, directeur van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) het spel Cash Quiz. Kinderen van groep 7 leren omgaan met geld door middel van quizvragen en kunnen...
 • Beëdiging nieuw kabinet

  5 november 2012
  Beëdiging nieuw kabinetOp 5 november 2012 is het nieuwe kabinet beëdigd op Paleis Huis ten Bosch ten overstaan van Hare Majesteit de Koningin. Na de beëdiging is het kabinet-Rutte-Asscher samen met de Koningin verschenen op het bordes van het paleis. In de loop van de middag zijn ook de staatssecretarissen beëdigd. ...
 • Prins van Oranje bij viering 80 jaar Joods Historisch Museum en lancering Joods Cultureel Kwartier

  23 oktober 2012
  Prins van Oranje bij viering 80 jaar Joods Historisch Museum en lancering Joods Cultureel KwartierDe Prins van Oranje was dinsdag 23 oktober in Amsterdam aanwezig bij de viering van het tachtigjarig bestaan van het Joods Historisch Museum, het vijfentwintigjarig jubileum van het museum in het huidige synagogencomplex en de feestelijke lancering van het Joods Cultureel Kwartier.