Video's

RSS

Deze rubriek biedt zowel historisch als actueel beeldmateriaal over onder meer het werk van leden van het Koninklijk Huis in en voor Nederland. Ook vindt u hier video's van het YouTube-kanaal over het Koninklijk Huis.

 • Prins van Oranje ontmoet Jeugdwaterschapsbestuur

  11 september 2012
  Prins van Oranje ontmoet JeugdwaterschapsbestuurZijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje heeft als voorzitter van de Adviescommissie Water (AcW), een ontmoeting gehad met het Nationale Jeugdwaterschapsbestuur in Almere.
 • Prins van Oranje bij Nationale Ontvangst André Kuipers

  30 augustus 2012
  Prins van Oranje bij Nationale Ontvangst André KuipersDe Prins van Oranje verwelkomde ESA astronaut André Kuipers bij zijn terugkomst in Nederland. Kuipers maakte dit jaar een ruimtereis van 193 dagen. Het was de langste ruimtereis die een Europese astronaut ooit heeft gemaakt.
 • Fotosessie van de Prins van Oranje en zijn gezin

  7 juli 2012
  Fotosessie van de Prins van Oranje en zijn gezinDe Prins van Oranje, Prinses Máxima en hun kinderen de Prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane tijdens de fotosessie bij de Seringenberg op Landgoed De Horsten te Wassenaar.
 • Prins van Oranje heropent gerestaureerde verdedigingswerken Hellevoetsluis

  26 juni 2012
  Prins van Oranje heropent gerestaureerde verdedigingswerken HellevoetsluisDe Prins van Oranje heeft dinsdag 26 juni 2012 in de "Vesting van Hellevoetsluis" de gerestaureerde verdedigingswerken van deze stad heropent. In 2010 is gestart met de restauratie van het complex van wallen en bouwwerken die tussen 1695 en 1710 werden aangelegd ter bescherming van de toenmalige...
 • Prinses Máxima bezoekt 'Pop in de school'

  13 juni 2012
  Prinses Máxima bezoekt 'Pop in de school'Prinses Máxima bezoekt het muziekproject "Pop in de school" op basisschool De Streek in Tjalleberd. "Pop in de school" is een initiatief van het Heerenveense centrum voor de kunsten Ateliers Majeur. Het maakt deel uit van het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds en het Fonds...