Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 31 oktober 2014

  Nationale Herdenking MH17

  Op maandag 10 november is de herdenkingsbijeenkomst van de ramp met vlucht MH17 in de RAI in Amsterdam. De herdenkingsbijeenkomst wordt bijgewoond door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima, Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix en Prinses Margriet der...
 • 31 oktober 2014

  Prinses Laurentien spreekt op symposium Zelfredzaam met braille

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden houdt vrijdagmiddag 28 november een toespraak tijdens het tweede Braillesymposium van de NLBB Vereniging van Leesgehandicapten.
 • 30 oktober 2014

  Prinses Laurentien spreekt op congres Expertisecentrum handicap + studie

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden houdt op maandagochtend 8 december een toespraak op het congres ‘Quality Time!’ van Expertisecentrum handicap + studie in Utrecht. In het Cursus- en Vergadercentrum Domstad spreekt zij over de stand van zaken rond studeren met een...
 • 30 oktober 2014

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent boerderij ‘De Aarlese hoeve’ in Best

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven opent woensdag 12 november de gerestaureerde boerderij ‘De Aarlese Hoeve’ in Best.
 • 27 oktober 2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Angola

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Angola, Z.E. Luís José de Almeida.
 • 27 oktober 2014

  Koningin Máxima opent Brede School Joure Zuid

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent op vrijdag 21 november 2014 Brede School Joure Zuid in Joure in de gemeente De Friese Meren.