Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 5 maart 2015

  Koning op werkbezoek bij Nationaal Cyber Security Centrum

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 5 maart met minister Opstelten van Veiligheid en Justitie een bezoek gebracht aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in Den Haag.
 • 4 maart 2015

  Afscheidsaudiëntie Apostolisch Nuntius

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de Apostolisch Nuntius, Z.E. Monseigneur A. Dupuy.
 • 2 maart 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Sri Lanka

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka, Z.E. Buddhi Keerthi Athauda.
 • 2 maart 2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Tsjechië en Dominicaanse Republiek

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 4 maart 2015 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Tsjechische Republiek, H.E. mevrouw Jana Reinišová, en de ambassadeur van de Dominicaanse Republiek, Z.E. Guillermo...
 • 2 maart 2015

  Koning bij Future Force Conference 2015

  Zijne Majesteit de Koning is woensdag 25 maart 2015 aanwezig bij de afsluiting van de Future Force Conference 2015 in het Nationaal Militair Museum in Soest. Voorafgaand aan de afsluiting ontvangt de Koning de opperbevelhebber van de NAVO-strijdkrachten (Saceur), generaal Philip Breedlove...
 • 26 februari 2015

  Staatsbezoek aan Canada

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Hunne Excellenties David Johnston, Gouverneur-Generaal van Canada en zijn echtgenote Sharon Johnston van woensdag 27 mei tot en met vrijdag 29 mei 2015 een staatsbezoek aan Canada.