Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 31 januari 2015

  Verjaardag Prinses Beatrix

  Prinses Beatrix viert op 31 januari haar 77ste verjaardag.
 • 30 januari 2015

  Uitreiking Erekruis in de Huisorde van Oranje aan drs. G.F. Muller

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 21 januari 2015 het Erekruis in de Huisorde van Oranje toegekend aan drs. G.F. Muller, arts. De heer Muller was gedurende vele jaren de huisarts van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden.
 • 29 januari 2015

  Koning opent BioWarmteCentrale De Purmer

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 13 maart BioWarmteCentrale de Purmer in Purmerend. Deze centrale van Stadsverwarming Purmerend (SVP) wordt gestookt op houtsnippers.
 • 29 januari 2015

  Koning opent 35e Lentetuin Breezand

  Zijne Majesteit de Koning verricht woensdagmiddag 4 maart de opening van de 35e Lentetuin Breezand. Ruim veertig kwekers uit de kop van Noord-Holland tonen ieder jaar in deze bolbloemenshow een variëteit aan onder meer tulpen, narcissen, krokussen en hyacinten. Naast de bloemenshow is er een...
 • 29 januari 2015

  Prinses Margriet en Prinses Laurentien bij uitreiking ECF Princess Margriet Award for Culture 2015

  Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Margriet der Nederlanden en Prinses Laurentien der Nederlanden zijn op dinsdag 31 maart aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award for Culture in BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.
 • 28 januari 2015

  Koning bezoekt Vrijwilligersacademie Amsterdam

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag 28 januari een bezoek gebracht aan Vrijwilligersacademie Amsterdam.