Prins Constantijn stelt 30 juni 2011 Prins Claushal in gebruik bij opening gerenoveerd ECDPM-gebouw in Maastricht

4 mei 2011

RVD, 4 mei 2011, nr. 109: Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn der Nederlanden opent donderdagmiddag 30 juni 2011 het gerenoveerde gebouw van het European Centre for Development Policy Management (ECDPM) in Maastricht.

Met de opening, onderdeel van de viering van het 25-jarig bestaan van ECDPM, stelt Prins Constantijn de Prins Claushal in gebruik.

Het ECDPM heeft de centrale hal naar Prins Claus vernoemd vanwege de grote betekenis die Prins Claus voor de ontwikkelingssector, en in het bijzonder voor het denken over ontwikkelingsbeleid en management, heeft betekend. En ook nu nog betekent. De Prins Claushal wordt dagelijks gebruikt voor informele ontmoetingen, vergaderingen en (inter)nationale bijeenkomsten.

Het ECDPM is een onafhankelijke stichting en is in 1986 opgericht op initiatief van de Nederlandse overheid. Het ECDPM houdt zich bezig met het ondersteunen van de ontwikkelingspartners in Afrika, de Caraïben en de Stille Oceaan op het gebied van ontwikkelingsbeleid en management.

Zie voor meer informatie: