Prinses Máxima bij jubileumviering Maastricht School of Management

11 juli 2012

RVD, nr. 207: Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden is woensdagmiddag 5 september 2012 aanwezig bij de viering van het 60-jarig bestaan van Maastricht School of Management (MsM).

De viering vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Afgestudeerden van het Maastricht School of Management

Maastricht School of Management vindt haar oorsprong in het in 1952 opgerichte Research Instituut voor Bedrijfswetenschappen (RVB) aan de Technische Universiteit Delft. In 1989 verhuisde het instituut naar Maastricht en in 1990 werd de nieuwe campus geopend door Z.K.H. Prins Claus. In 1993 wijzigde de naam in Maastricht School of Management (MsM). De school biedt internationaal geaccrediteerd, Engelstalig management onderwijs voor studenten uit landen in ontwikkeling.

Jaarlijks ontvangen circa 2000 studenten uit meer dan 25 landen een MsM-diploma of certificaat in Maastricht of bij één van de wereldwijde partners van MsM. Naast management onderwijs richt MsM zich op onderzoek, projecten en consultancy op het gebied van voedsel- en watermanagement en de relatie bedrijfsleven-veiligheid-bestuur.