Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 19 maart 2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Malta

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Malta, Z.E. Martin Valentino.
 • 18 maart 2014

  Staatsbezoek president China (2)

  Op uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengen de president van China Xi Jinping en zijn echtgenote mevrouw Peng Liyuan zaterdag 22 maart en zondag 23 maart 2014 een staatsbezoek aan Nederland.
 • 18 maart 2014

  Geloofsbrieven ambassadeur Verenigde Staten van Amerika

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 19 maart 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van zijn geloofsbrieven de ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika, Z.E. Timothy Michael Broas ontvangen.
 • 18 maart 2014

  Koningin Máxima bezoekt “Prins Heerlijk leren en werken in de ouderenzorg” in Tilburg

  Hare Majesteit Koningin Máxima bracht op dinsdagochtend 18 maart een bezoek aan het samenwerkingsproject “Prins Heerlijk leren en werken in de ouderenzorg” bij Servicecentrum Het Laar in Tilburg.
 • 16 maart 2014

  Prinses Beatrix bezoekt lotgenotendag Koninklijke Landmacht

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix heeft zondagmiddag 16 maart een bezoek gebracht aan een lotgenotendag van de Koninklijke Landmacht in Huis ter Heide. In het Militair Vormingscentrum sprak de Prinses met ongeveer 50 nabestaanden van de overleden militairen in Afghanistan en Irak. ...
 • 14 maart 2014

  Koning en Prinses Margriet ontvangen deelnemers Paralympische Spelen 2014

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden ontvangen woensdagmiddag 19 maart de Nederlandse deelnemers aan de Paralympische Winterspelen 2014 op Paleis Noordeinde.