Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 8 juni 2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Seychellen en Liberia

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 10 juni op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek der Seychellen, Z.E. Thomas Selby Pillay, en de ambassadeur van de Republiek Liberia, Z.E. Isaac Wehyee...
 • 8 juni 2015

  Koningin Máxima opent verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagochtend 7 juli het nieuwe verpleegcentrum ’t Hamrik in Nieuwolda. Het centrum is een samenwerking tussen Zorggroep Oosterlengte en Woonstichting Groninger Huis.
 • 5 juni 2015

  Prinses Margriet opent Burlington Park

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet heeft vrijdagmiddag 5 juni het Burlington Park in Apeldoorn geopend.
 • 5 juni 2015

  Koning opent zuivelfabrieken Royal A-ware en Fonterra

  Zijne Majesteit de Koning opent woensdagmiddag 8 juli 2015 de kaasmakerij van Royal A-ware en de ingrediëntenfabriek van Fonterra in Heerenveen.
 • 5 juni 2015

  Koning bij lancering website restauratie en kunsthistorisch onderzoek Oranjezaal

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is woensdagmiddag 24 juni aanwezig bij de lancering van de website over de restauratie van en het kunsthistorisch onderzoek naar de Oranjezaal van Paleis Huis ten Bosch. De bijeenkomst van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)...
 • 4 juni 2015

  Koning bij viering Maria Louise Jaar

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander brengt op zaterdag 20 juni een bezoek aan Leeuwarden waar dit jaar het Maria Louise Jaar wordt gevierd. De Koning onthult een muurschildering en overhandigt de Gouden Swipe (Zweep) aan de prijswinnaar van de harddraverij met Friese paarden.