Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 10 september 2014

  Koningin Máxima brengt werkbezoek aan vliegbasis Volkel

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 10 september een werkbezoek gebracht aan vliegbasis Volkel in de provincie Noord-Brabant. De vliegbasis huisvest twee operationele F 16 squadrons, het 312 en 313 squadron.
 • 10 september 2014

  Koning neemt eerste exemplaar Bijbel in Gewone Taal in ontvangst

  Zijne Majesteit de Koning neemt op woensdag 1 oktober 2014 het eerste exemplaar van de Bijbel in Gewone Taal in ontvangst in het World Forum in Den Haag. Met deze vertaling wil het Nederlands Bijbelgenootschap de Bijbel begrijpelijk maken voor een breed lezerspubliek.
 • 9 september 2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Cuba en Hongarije

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Cuba, H.E. mevrouw Zelmys Maria Dominguez Cortina, en de ambassadeur van Hongarije, Z.E. Gyula Sümeghy.
 • 9 september 2014

  Koning beëdigt staatsraad

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend op Paleis Noordeinde de heer dr. A.G. Croes beëdigd. De heer Croes is benoemd tot lid van de Raad van State van het Koninkrijk voor Aruba.
 • 8 september 2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs Albanië, Nieuw-Zeeland en Zwitserland

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 10 september 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Albanië, H.E. mevrouw Adia Sakiqi, de ambassadeur van Nieuw-Zeeland, H.E. mevrouw Janet Lowe,...
 • 5 september 2014

  Koningin Máxima opent Markthal Rotterdam

  Koningin Máxima opent woensdagmiddag 1 oktober Markthal Rotterdam. De overdekte markt in het centrum van de stad richt zich met een versmarkt, winkels en horecagelegenheden volledig op goed voedsel.