Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 7 mei 2015

  Koning Willem-Alexander en Prinses Beatrix bij Uitreiking Zilveren Anjers

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden reikt dinsdag 16 juni 2015 de Zilveren Anjers van het Prins Bernhard Cultuurfonds uit in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Zijne Majesteit de Koning is bij de uitreiking aanwezig en neemt ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van...
 • 1 mei 2015

  Koningin Máxima opent nieuwe huisvesting Juliana Kinderziekenhuis

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdag 12 juni 2015 het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) in Den Haag. De nieuwe locatie is gehuisvest in het HagaZiekenhuis en biedt tevens onderdak aan een Kinder Spoedeisende Hulp, het Haga Juliana Geboortecentrum en een Ronald McDonald Huis.
 • 30 april 2015

  Koningin Máxima opent Zorg Onderwijs Centrum van Kentalis

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent vrijdagochtend 22 mei het nieuwe Zorg Onderwijs Centrum van Koninklijke Kentalis in Zoetermeer. Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen met doofheid, (ernstige) slechthorendheid, doofblindheid en taalontwikkelingsstoornissen.
 • 30 april 2015

  Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij Canadian Liberation Festival

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn zaterdag 9 mei in sportcomplex Omnisport in Apeldoorn aanwezig bij het Canadian Liberation Festival “Hello again Veterans”. Tijdens het festival verzorgt de kapel van de Koninklijke Luchtmacht...
 • 29 april 2015

  Koningin Máxima en Koningin Mathilde openen beeldententoonstelling Vormidable

  Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Mathilde van België openen woensdag 20 mei op het Lange Voorhout in Den Haag de tentoonstelling ‘Vormidable Hedendaagse Vlaamse Beeldhouwkunst’.
 • 28 april 2015

  Koning bezoekt instituut MERLN van Universiteit Maastricht

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan het instituut MERLN (Institute for Technology-Inspired Regenerative Medicine) van de Universiteit Maastricht (UM). De Koning heeft zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de regeneratieve geneeskunde.