Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 11 juni 2015

  Koningin Máxima opent het Leontienhuis

  Hare Majesteit Koningin Máxima der Nederlanden verricht donderdag 9 juli in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas) de officiële opening van het Leontienhuis, dat ondersteuning biedt aan mensen met eetstoornissen.
 • 10 juni 2015

  Koningin Máxima erevoorzitter Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs

  Hare Majesteit Koningin Máxima is met ingang van 10 juni 2015 erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs. Het platform werkt de komende vijf jaar mee aan het realiseren van muziekonderwijs voor kinderen van vier tot twaalf jaar.
 • 10 juni 2015

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagochtend 10 juni in Paleis Noordeinde achtereenvolgens de ambassadeurs drs. S.J.H. Smits (Londen), mr. K.J. Hartogh (Bangkok), mevrouw drs. G.C. Coppoolse (Stockholm) en drs. J.J.M. Nijssen (Valleta) beëdigd.
 • 10 juni 2015

  Erekruis van de Huisorde van Oranje voor de heer Wijers

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 21 mei 2015 aan dr. G.J. Wijers het Erekruis van de Huisorde van Oranje verleend.
 • 9 juni 2015

  Koningin Máxima bezoekt Stichting New Dutch Connections

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagochtend 9 juni een bezoek gebracht aan het initiatief Ondernemen in je Eigen Toekomst van Stichting New Dutch Connections in Driebergen. De stichting is één van de drie winnaars van een Appeltje van Oranje 2015, de jaarlijkse prijs van het Oranje...
 • 9 juni 2015

  Koning maakt in Helmond kennis met slimme mobiliteitsoplossingen

  Zijne Majesteit de Koning heeft dinsdagochtend 9 juni met minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu een werkbezoek gebracht aan de Automotive Campus in Helmond. Thema van het bezoek was ‘Innovatief aan de slag met mobiliteit’.