Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 17 september 2014

  Koningin Máxima spreekt op bijeenkomst van Moneyval in Straatsburg

  Hare Majesteit Koningin Máxima houdt woensdagmiddag 17 september in haar VN-hoedanigheid bij de Raad van Europa in Straatsburg een toespraak tijdens een bijeenkomst van Moneyval.
 • 17 september 2014

  Koning bij congres Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen

  Zijne Majesteit de Koning houdt op zaterdag 11 oktober 2014 in Dordrecht een toespraak bij het jaarlijkse congres van de Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen (KBOV).
 • 17 september 2014

  Prinses Beatrix bij uitreiking Max van der Stoel Award

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont donderdagmiddag 2 oktober in het Spaansche Hof in Den Haag de uitreiking bij van de Max van der Stoel Award. De award gaat naar Spravedlivost, een mensenrechten NGO uit Kirgizië.
 • 16 september 2014

  Prinses Margriet bij galadiner Internationaal Paralympisch Comité

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont op 4 oktober het galadiner bij ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) in Berlijn.
 • 16 september 2014

  Prinses Beatrix bij viering 200 jaar Koninklijke Marechaussee

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix is op vrijdag 24 oktober 2014 bij Paleis Het Loo in Apeldoorn aanwezig tijdens de Wapendag van de Koninklijke Marechaussee. De jaarlijkse Wapendag staat dit jaar in het teken van het 200-jarig bestaan van de Koninklijke Marechaussee. Prinses Beatrix...
 • 16 september 2014

  Koning reikt nieuwe Standaard uit aan Koninklijke Marechaussee

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander reikt donderdag 16 oktober op het Binnenhof in Den Haag een nieuwe Standaard uit aan luitenant-generaal Hans Leijtens, commandant van de Koninklijke Marechaussee. Na veertig jaar wordt de Standaard van de Koninklijke Marechaussee (KMar) vervangen, in...