Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 18 mei 2015

  Koning bij openingsceremonie WK beachvolleybal

  Zijne Majesteit de Koning woont vrijdagmiddag 26 juni in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag de openingsceremonie bij van het wereldkampioenschap beachvolleybal.
 • 18 mei 2015

  Geloofsbrieven Apostolisch Nuntius en ambassadeur Zuid-Soedan

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 20 mei op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de Apostolisch Nuntius, Z.E. Monseigneur Aldo Cavalli, en de ambassadeur van de Republiek Zuid-Soedan, Z.E. Emmanuel Lomoro LoWilla.
 • 17 mei 2015

  Verjaardag Koningin Máxima

  Hare Majesteit Koningin Máxima viert op 17 mei 2015 haar 44ste verjaardag.
 • 13 mei 2015

  Koningin Máxima spreekt bij congres PO-Raad ‘Kennis voor Morgen’

  Hare Majesteit Koningin Máxima houdt vrijdagmiddag 12 juni een toespraak bij het jaarlijkse congres van de PO-Raad (Primair Onderwijs) in Arnhem. De PO-Raad is de sectororganisatie voor het basisonderwijs en speciaal onderwijs.
 • 13 mei 2015

  Prinses Beatrix brengt werkbezoek aan Jantje Beton Speelbuurt Tilburg

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft woensdagochtend 13 mei een werkbezoek gebracht aan de Jantje Beton Speelbuurt in de wijk Stokhasselt in Tilburg. Jantje Beton zet zich sinds 1968 in om avontuurlijk buitenspelen en bewegen van kinderen mogelijk te maken.
 • 11 mei 2015

  Koning bij 10e herdenking Tuin van Bezinning in Warnsveld

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is woensdag 10 juni aanwezig bij de 10e herdenking in de Tuin van Bezinning in Warnsveld. De tuin is in 2006 in gebruik genomen als herdenkingsplaats voor familie en vrienden van politiemensen die tijdens de uitoefening van hun werk door een ongeval...