Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 21 april 2015

  Prinses Beatrix opent ARTZUID 2015

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent vrijdag 22 mei de internationale sculptuurroute ARTZUID 2015 in Amsterdam-Zuid. Deze tweejaarlijkse openluchttentoonstelling wordt voor de vierde keer gehouden en heeft de titel ‘Een vertelling in beelden’.
 • 21 april 2015

  Prinses Beatrix bezoekt opvang slachtoffers mensenhandel in Rotterdam

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft dinsdagochtend een werkbezoek gebracht aan Roffa in Rotterdam. Roffa verzorgt de opvang en behandeling van meisjes en jonge vrouwen van 12 tot en met 23 jaar die het slachtoffer zijn of dreigen te worden van binnenlandse mensenhandel. ...
 • 20 april 2015

  Koning opent nieuwbouw van De Nieuwe Baarnsche School

  Zijne Majesteit de Koning verricht donderdag 21 mei in Baarn de officiële opening van de nieuwbouw van De Nieuwe Baarnsche school (NBS). De NBS is een basisschool voor algemeen bijzonder onderwijs.
 • 20 april 2015

  Koningin Máxima bij jubileum Stichting Vier het Leven

  Hare Majesteit Koningin Máxima woont zondagmiddag 3 mei in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam het jubileum bij van het 10-jarig bestaan van Stichting Vier het Leven.
 • 20 april 2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Colombia, Staat Eritrea en Centraal-Afrikaanse Republiek

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 22 april 2015 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Colombia, Z.E. Juan José Quintana, de ambassadeur van de Staat Eritrea, Z.E. Negassi Kassa Tekle,...
 • 20 april 2015

  Prinses Beatrix opent tentoonstelling VanGogh+Munch in Oslo

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Sonja van Noorwegen zaterdag 9 mei de tentoonstelling VanGogh+Munch in het Munch Museum in Oslo.