Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 15 september 2014

  Koningin Máxima bij startevenement van de Werkweek tegen jeugdwerkloosheid

  Hare Majesteit Koningin Máxima is op donderdag 18 september 2014 in Den Haag aanwezig bij een van de startevenementen van de Werkweek. Samen met Mirjam Sterk, ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid, woont Koningin Máxima een bijeenkomst bij van DeBroekriem, waar werkzoekende jongeren netwerkgesprekken...
 • 15 september 2014

  Koning beëdigt staatsraad

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanmiddag op Paleis Noordeinde de heer mr. E.A. Minderhoud beëdigd. De heer Minderhoud is benoemd tot staatsraad in de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 • 12 september 2014

  Erekruis in de Huisorde van Oranje

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 16 juni 2014 mr. J.W. Leeuwenburg het Groot Erekruis in de Huisorde van Oranje verleend.
 • 11 september 2014

  Prinses Beatrix bij opening tentoonstelling Magisch Afrika

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is donderdagmiddag 23 oktober aanwezig bij de opening van de tentoonstelling Magisch Afrika, maskers en beelden uit Ivoorkust in De Nieuwe Kerk Amsterdam.
 • 11 september 2014

  Koning Willem-Alexander bezoekt Koninklijke Militaire School Luchtmacht

  Zijne Majesteit Koning Willem Alexander heeft donderdag 11 september 2014 een werkbezoek gebracht aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) op vliegbasis Woensdrecht.
 • 11 september 2014

  Koningin Máxima bezoekt Stichting laluz

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend het laluz city program van Stichting laluz in Amsterdam bezocht. Met dit programma koppelt de stichting ideële organisaties aan professionals die met inzet van hun specifieke kennis op vrijwillige basis opdrachten voor deze organisaties uitvoeren....