Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 20 oktober 2014

  Koning reikt Erasmusprijs 2014 uit aan Frie Leysen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Regent van de Stichting Praemium Erasmianum, reikt woensdagmiddag 12 november in het Koninklijk Paleis Amsterdam de Erasmusprijs uit aan de Belgische festivalmaker Frie Leysen. De Erasmusprijs heeft dit jaar als thema ‘Theater, publiek en samenleving’. ...
 • 17 oktober 2014

  Koning, Koningin en minister-president ontvangen Gouverneur Generaal van Canada

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen maandag 27 oktober Zijne Excellentie de Zeer Geachte David Johnston, Gouverneur Generaal en opperbevelhebber der strijdkrachten van Canada en echtgenote in audiëntie op Paleis Noordeinde in Den Haag.
 • 17 oktober 2014

  Prinses Beatrix bezoekt 5e Nationaal Congres Palliatieve Zorg

  Hare Koninklijk Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden bezoekt vrijdagmorgen 28 november 2014 een deel van het programma van het 5e Nationaal Congres Palliatieve Zorg (NCPZ) in het congrescentrum De Werelt in Lunteren.
 • 17 oktober 2014

  Koningin Máxima bezoekt Stichting MeeleefGezin in Doorn, winnaar Appeltje van Oranje 2014

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend, 17 oktober 2014, een bezoek gebracht aan Stichting MeeleefGezin in Doorn, winnaar van een Appeltje van Oranje 2014.
 • 17 oktober 2014

  Koning beëdigt president Hoge Raad

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op Paleis Noordeinde de heer mr. M.W.C. Feteris beëdigd. De heer Feteris is benoemd tot president van de Hoge Raad der Nederlanden.
 • 17 oktober 2014

  Mededeling van het Kabinet van de Koning:

  De minister van Buitenlandse Zaken, drs. F.C.G.M. Timmermans, heeft Zijne Majesteit de Koning verzocht hem met ingang van heden, vrijdag 17 oktober 2014, ontslag te verlenen als minister van Buitenlandse Zaken.