Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 29 april 2015

  Koningin Máxima en Koningin Mathilde openen beeldententoonstelling Vormidable

  Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Mathilde van België openen woensdag 20 mei op het Lange Voorhout in Den Haag de tentoonstelling ‘Vormidable Hedendaagse Vlaamse Beeldhouwkunst’.
 • 28 april 2015

  Koning bezoekt instituut MERLN van Universiteit Maastricht

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan het instituut MERLN (Institute for Technology-Inspired Regenerative Medicine) van de Universiteit Maastricht (UM). De Koning heeft zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de regeneratieve geneeskunde.
 • 28 april 2015

  Koning bezoekt 750-jarig Oudewater

  Zijne Majesteit de Koning bezoekt vrijdag 3 juli 2015 de stad Oudewater. De Koning woont in de Grote Kerk een feestelijke bijeenkomst bij ter gelegenheid van de viering van 750 jaar stadsrechten van Oudewater. Het ontstaan van de Staat der Nederlanden vormt daarbij een belangrijk thema.
 • 27 april 2015

  Verjaardag Koning

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander viert op 27 april 2015 zijn 48ste verjaardag.
 • 24 april 2015

  Officieel bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van maandag 1 juni tot en met woensdag 3 juni 2015 een officieel bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika (zie RVD-bericht nr. 79). Het Koninklijk Paar bezoekt Washington D.C., Grand Rapids en Chicago. De Koning...
 • 24 april 2015

  Staatsbezoek aan Canada (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Hunne Excellenties David Johnston, Gouverneur-Generaal van Canada en zijn echtgenote Sharon Johnston van woensdag 27 mei tot en met vrijdag 29 mei 2015 een staatbezoek aan Canada (zie RVD-persbericht,...