Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 21 oktober 2014

  Koningin Máxima bij NAJK-symposium ’van Traditie naar Ambitie’

  Hare Majesteit Koningin Máxima woont op donderdag 20 november in Utrecht een gedeelte bij van het symposium ‘van Traditie naar Ambitie’ van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK). Ook staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken is aanwezig.
 • 20 oktober 2014

  Koning reikt Militaire Willems-Orde uit

  Zijne Majesteit de Koning reikt 4 december op het Binnenhof in Den Haag de Militaire Willems-Orde uit aan majoor (Gijs) P. Tuinman van het wapen der Infanterie. Majoor Tuinman wordt benoemd tot Ridder der Militaire Willems-Orde 4e Klasse vanwege zijn voortdurend en onder alle omstandigheden...
 • 20 oktober 2014

  Koning reikt Erasmusprijs 2014 uit aan Frie Leysen

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Regent van de Stichting Praemium Erasmianum, reikt woensdagmiddag 12 november in het Koninklijk Paleis Amsterdam de Erasmusprijs uit aan de Belgische festivalmaker Frie Leysen. De Erasmusprijs heeft dit jaar als thema ‘Theater, publiek en samenleving’. ...
 • 17 oktober 2014

  Koning, Koningin en minister-president ontvangen Gouverneur Generaal van Canada

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen maandag 27 oktober Zijne Excellentie de Zeer Geachte David Johnston, Gouverneur Generaal en opperbevelhebber der strijdkrachten van Canada en echtgenote in audiëntie op Paleis Noordeinde in Den Haag.
 • 17 oktober 2014

  Prinses Beatrix bezoekt 5e Nationaal Congres Palliatieve Zorg

  Hare Koninklijk Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden bezoekt vrijdagmorgen 28 november 2014 een deel van het programma van het 5e Nationaal Congres Palliatieve Zorg (NCPZ) in het congrescentrum De Werelt in Lunteren.
 • 17 oktober 2014

  Koningin Máxima bezoekt Stichting MeeleefGezin in Doorn, winnaar Appeltje van Oranje 2014

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend, 17 oktober 2014, een bezoek gebracht aan Stichting MeeleefGezin in Doorn, winnaar van een Appeltje van Oranje 2014.