Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 22 april 2014

  Secretaris-generaal Gurría van de OESO bezoekt Nederland

  De secretaris-generaal van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), de heer José Ángel Gurría, brengt woensdag 23 en donderdag 24 april een bezoek aan Nederland. Aanleiding is de presentatie van het OESO landenrapport over Nederland.
 • 22 april 2014

  Koningin Máxima bezoekt Scouting Lunteren

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft op dinsdagmiddag 22 april 2014 een bezoek gebracht aan de meisjesscouts van Scouting Lunteren. Zij deed dit in haar hoedanigheid van beschermvrouwe van Scouting Nederland.
 • 22 april 2014

  Prinses Beatrix opent Koninkrijksjeugdparlement Sint Maarten

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent dinsdag 20 mei op Sint Maarten het Koninkrijksjeugdparlement.
 • 22 april 2014

  Koning opent vernieuwd Museum Prinsenhof Delft

  Zijne Majesteit de Koning opent vrijdag 23 mei het vernieuwde Museum Prinsenhof in Delft. Het voormalige Middeleeuwse kloostercomplex is intern verbouwd en biedt nieuwe interactieve presentaties en bijzondere collectiestukken over de geschiedenis van Delft en Nederland.
 • 18 april 2014

  Jaaroverzicht Koninklijk Huis 2013

  Vandaag is het Jaaroverzicht Koninklijk Huis 2013 gepubliceerd.
 • 17 april 2014

  Koning en Koningin aanwezig bij opening Holland Festival

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen zondagavond 1 juni 2014 de openingsvoorstelling van de 67e editie van het Holland Festival bij in het Nationale Opera & Balletgebouw in Amsterdam.