Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 1 december 2014

  Benoeming Persoonlijk Assistent Prinses Beatrix

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking met ingang van 1 december 2014 mevrouw L.H. (Titia) Haverkamp Begemann in zijn hofhouding benoemd tot persoonlijk assistent van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden.
 • 28 november 2014

  Koning geïnformeerd over gevolgen vogelgriep

  De Koning is vanmiddag geïnformeerd over de gevolgen van de uitbraak van de vogelgriep in Nederland.
 • 28 november 2014

  Koning Willem-Alexander bezoekt Stichting Pluspunt Rotterdam

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vrijdagmiddag 28 november een bezoek gebracht aan Stichting Pluspunt in Rotterdam.
 • 28 november 2014

  Staatsbezoek aan Denemarken

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Hare Majesteit Koningin Margrethe en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Henrik van Denemarken van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart 2015 een staatsbezoek aan Denemarken.
 • 27 november 2014

  Koningin Máxima bij gala-avond Eeuwige Jeugd voor jonge kunstenaars

  Hare Majesteit Koningin Máxima is op vrijdagavond 12 december aanwezig bij de gala-avond van het project Eeuwige Jeugd in Den Haag. Met dit project bieden BNG Bank en BNG Cultuurfonds jonge, getalenteerde kunstenaars de mogelijkheid om nieuwe producties te maken.
 • 27 november 2014

  Koning op werkbezoek bij Nederlandse Defensie Academie

  Zijne Majesteit de Koning heeft op donderdagochtend 27 november een werkbezoek gebracht aan de Nederlandse Defensie Academie in Breda.