Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 17 juli 2014

  Verklaring van Zijne Majesteit de Koning n.a.v. het neerstorten van een vliegtuig boven Oekraïens grondgebied

  Ik ben diep getroffen door het vreselijke nieuws over het neerstorten van vlucht MH17 boven Oekraïens grondgebied. Net als de rest van Nederland volgen mijn echtgenote en ik het nieuws op de voet en hopen wij dat snel meer duidelijk wordt. Wij leven intens mee met familie,...
 • 16 juli 2014

  Koning beëdigt Rijksvertegenwoordiger BES

  Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagmiddag 16 juli in Paleis Noordeinde de heer G.P. Isabella tot Rijksvertegenwoordiger BES beëdigd.
 • 16 juli 2014

  Koning beëdigt staatsraad

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanmiddag op Paleis Noordeinde de heer mr. B.P.M. van Ravels beëdigd.
 • 16 juli 2014

  Koning neemt heruitgave ‘Sportalbum 1898’ in ontvangst

  Zijne Majesteit de Koning neemt donderdagochtend 25 september in het kader van het 65-jarig jubileumcongres van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) de heruitgave van het ‘Sportalbum 1898’ in ontvangst. Dit sportalbum is in 1898, het jaar van haar inhuldiging, aangeboden aan Koningin Wilhelmina...
 • 15 juli 2014

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft dinsdagochtend 15 juli in Paleis Noordeinde de ambassadeurs drs. R.J. van den Dool (Juba), drs. G.J.C. Bijl de Vroe (Lissabon), mr. drs. A.H. Gierveld (Sana’a) en J.B. de Bourbon de Parme MA (Vaticaanstad) beëdigd.
 • 14 juli 2014

  Koning bij afsluiting lustrumjaar Erasmus Universiteit Rotterdam

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is maandagmiddag 1 september aanwezig bij de officiële afsluiting van de viering van het honderdjarig bestaan van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De afsluiting markeert ook de Opening van het Academisch Jaar 2014-2015 van de universiteit.