Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 23 januari 2015

  Koning leest namen van Holocaust slachtoffers bij kamp Westerbork

  Zijne Majesteit de Koning neemt vrijdagmiddag 23 januari om 16.30 uur deel aan het initiatief De 102.000 Namen Lezen van Herinneringscentrum kamp Westerbork.
 • 22 januari 2015

  Koning op werkbezoek in Havelte

  Zijne Majesteit de Koning heeft vandaag, donderdag 22 januari, met minister Hennis-Plasschaert van Defensie een werkbezoek gebracht aan de 43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte.
 • 21 januari 2015

  Geloofsbrieven ambassadeurs Afghanistan, Saoedi-Arabië en Gambia

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens de ambassadeur van de Islamitische Republiek Afghanistan, Z.E. prof.dr. Obaidullah Obaid, de ambassadeur van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, Z.E. Abdulaziz...
 • 20 januari 2015

  Koningin Máxima bij officiële opening Máximakanaal

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent op donderdag 5 maart bij ’s Hertogenbosch het nieuwe Máximakanaal en de verruimde Zuid-Willemsvaart Den Dungen-Veghel. Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu is bij de opening aanwezig.
 • 20 januari 2015

  Prinses Beatrix aanwezig bij diner Trilateral Academic Centre for European Studies in Berlijn

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zondag 8 februari 2015 aanwezig bij een diner van het Trilateral Academic Centre for European Studies op het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn.
 • 19 januari 2015

  Koningin Máxima bezoekt World Economic Forum in Davos

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt donderdag 22 en vrijdag 23 januari het World Economic Forum (WEF) in Davos. Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.