Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 10 april 2015

  Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima lunchen met ‘uitblinkers’

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben vrijdag 10 april in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan een selectie van Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie.
 • 10 april 2015

  Verjaardag Prinses Ariane

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Ariane der Nederlanden viert op 10 april 2015 haar achtste verjaardag.
 • 9 april 2015

  Prins Constantijn reikt prijs World Press Photo 2014 uit

  Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn der Nederlanden reikt zaterdagavond 25 april 2015 in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam de prijs voor de World Press Photo van het Jaar 2014 uit.
 • 9 april 2015

  Koningin Máxima bezoekt TexelEnergie

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdag 9 april 2015 een bezoek gebracht aan TexelEnergie in Den Burg. De coöperatie ontving 13 mei 2014 de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit handen van Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.
 • 8 april 2015

  Koningin Máxima bezoekt centrum voor kinderoncologie

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagochtend een werkbezoek gebracht aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.
 • 8 april 2015

  Nationale Herdenking en Viering van de Bevrijding 4 en 5 mei

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn maandagavond 4 mei aanwezig bij de Nationale Herdenking in Amsterdam. De minister-president is dinsdag 5 mei aanwezig bij het Bevrijdingsfestival in Vlissingen, waar hij het Bevrijdingsvuur...