Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 20 juni 2015

  Koning bezoekt team Brunel bij Volvo Ocean Race

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend in Scheveningen een bezoek gebracht aan het team Brunel, het Nederlandse zeilteam dat deelneemt aan de Volvo Ocean Race. De deelnemende boten aan de internationale zeilwedstrijd liggen voor een korte stop in de Scheveningse haven.
 • 19 juni 2015

  Koning geeft startsein voor tiende editie Burendag

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 19 juni in Harderwijk het startsein gegeven voor de tiende editie van Burendag die dit jaar op zaterdag 26 september wordt gehouden.
 • 19 juni 2015

  Staatsbezoek aan Volksrepubliek China

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Xi Jinping een staatsbezoek aan de Volksrepubliek China. Het bezoek zal plaatsvinden in oktober 2015. Na Peking is het voornemen de provincie Shandong en Shanghai te bezoeken.
 • 18 juni 2015

  Koning en minister-president bij Nederlandse Veteranendag

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en minister-president Rutte wonen zaterdag 27 juni 2015 in Den Haag de 11e Nederlandse Veteranendag bij.
 • 17 juni 2015

  Koningin Máxima neemt eerste exemplaar ‘Project Prep’ in ontvangst

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 17 juni op Paleis Noordeinde in Den Haag het eerste exemplaar van het boek ‘Project Prep’ in ontvangst genomen. Dit boek voor jonge meisjes richt zich op de kansen en mogelijkheden die technologie en ondernemen hen bieden voor hun toekomst. ...
 • 16 juni 2015

  Koning spreekt alumni Princeton Universiteit toe

  Zijne Majesteit de Koning heeft gisterenavond alumni van de Princeton University toegesproken tijdens een diner in Museum Paleis ’t Loo in Apeldoorn. De Koning ging in op de relatie tussen Princeton en het huis van Oranje-Nassau.