Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 4 september 2014

  Informatie over Prinsjesdag 16 september 2014

  Elke derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de feestelijke opening van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal (de Eerste en Tweede Kamer).
 • 3 september 2014

  Koning bij opening nieuw R&D centrum PlantLab

  Zijne Majesteit de Koning is op dinsdag 30 september aanwezig bij de opening van het nieuwe R&D centrum van PlantLab in de De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch.
 • 3 september 2014

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij viering 50 jaar Alouette III

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven woont vrijdag 12 september op vliegbasis Gilze-Rijen de viering bij van 50 jaar gebruik van de Alouette III helikopter door de Koninklijke Luchtmacht. De Alouette is onder meer bekend als ‘search and rescue’ helikopter.
 • 2 september 2014

  Prinses Beatrix opent nieuwe opvanglocatie Leger des Heils

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix opent vrijdagmiddag 3 oktober de Majoor Bosshardtburgh in Amsterdam. De Majoor Bosshardtburgh is een nieuwe opvanglocatie van het Leger des Heils voor hulpbehoevende dak- en thuislozen. Voorafgaand is de Prinses aanwezig bij een bijeenkomst in de Koepelkerk...
 • 29 augustus 2014

  Staatsbezoek aan Republiek Korea

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Park Geun-hye op maandag 3 en dinsdag 4 november 2014 een staatsbezoek aan de Republiek Korea.
 • 29 augustus 2014

  Staatsbezoek aan Japan

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van de Japanse regering van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 oktober 2014 een staatsbezoek aan Japan.