Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 16 mei 2014

  Koning aanwezig bij heropening Mauritshuis

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is vrijdagmiddag 27 juni aanwezig bij de heropening van het Mauritshuis in Den Haag. Het museum aan de Hofvijver is de afgelopen twee jaar volledig gerenoveerd en uitgebreid.
 • 16 mei 2014

  Koningin Máxima neemt MS Atlas in ontvangst op Wereld MS Dag

  Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 28 mei aanwezig op Wereld MS Dag bij Stichting MS Research in Voorschoten. Zij neemt daar de eerste Nederlandse uitgave van de Internationale MS Atlas in ontvangst.
 • 15 mei 2014

  Koning spreekt met gedupeerden aardbevingen in provincie Groningen

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagmiddag 15 mei in Middelstum, gemeente Loppersum, met acht inwoners uit de provincie Noordoost-Groningen gesproken over de aardbevingen als gevolg van de aardgaswinning. Er werd ook gesproken over de toekomst van het gebied.
 • 15 mei 2014

  Koningin Máxima bezoekt Futurelab voor de Zorg

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan het Futurelab voor de Zorg in Driebergen-Rijsenburg. In dit lab worden innovatieve zorgoplossingen en -technieken ontwikkeld en getest, waardoor ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven.
 • 15 mei 2014

  Tentoonstelling Koninklijk Huisarchief 'Mammoetfoto’s voor Koning Willem III'

  Vanaf heden is er op deze website de tentoonstelling ‘Mammoetfoto’s voor Koning Willem III’ van het Koninklijk Huisarchief te bezoeken.
 • 15 mei 2014

  Koning bij viering 200 jaar Hoge Raad van Adel

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is op maandag 23 juni aanwezig bij de viering van 200 jaar Hoge Raad van Adel in de Ridderzaal in Den Haag. De Koning neemt daar in de middag het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘Wapenregister van de Nederlandse Adel’ in ontvangst.