Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 25 april 2014

  Bloemenhulde ter ere van verjaardag van de Koning

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 25 april op de Eikenhorst in Wassenaar deputaties van het Garderegiment Grenadiers en Jagers en het Garderegiment Fuseliers Prinses Irene ontvangen. De regimenten brachten een bloemenhulde ter ere van de verjaardag van de Koning.
 • 25 april 2014

  Koning neemt witte anjer in ontvangst

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vanmiddag, 25 april 2014, een witte anjer ontvangen op de Eikenhorst in Wassenaar.
 • 24 april 2014

  Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent tentoonstelling ‘Nederland Golft!’

  Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent vrijdagmiddag 30 mei de tentoonstelling ‘Nederland Golft!’ ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Nederlandse Golf Federatie in het Haags Historisch museum in Den Haag.
 • 23 april 2014

  Koningin Máxima reikt Koning Willem I Prijs uit

  Hare Majesteit Koningin Máxima reikt op dinsdag 13 mei bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam de Koning Willem I Prijs 2014 en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014 uit. De Koning Willem I Prijs is een ondernemingsprijs die sinds 1958 tweejaarlijks wordt toegekend...
 • 23 april 2014

  Koning ontvangt de Oecumenische Patriarch van Constantinopel

  Zijne Majesteit de Koning ontvangt vrijdag 25 april op de Eikenhorst in Wassenaar in audiëntie de Oecumenische Patriarch van Constantinopel, Zijne Heiligheid Bartholomeus I.
 • 22 april 2014

  Secretaris-generaal Gurría van de OESO bezoekt Nederland

  De secretaris-generaal van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), de heer José Ángel Gurría, brengt woensdag 23 en donderdag 24 april een bezoek aan Nederland. Aanleiding is de presentatie van het OESO landenrapport over Nederland.