Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 14 november 2014

  Koning bij viering 50 jaar Europese samenwerking in de ruimte

  Zijne Majesteit de Koning is dinsdagmiddag 16 december aanwezig bij de viering van 50 jaar Europese samenwerking in de ruimte bij ESA/ESTEC in Noordwijk.
 • 14 november 2014

  Koning aanwezig bij Koninkrijksconcert in Amsterdam

  Zijne Majesteit de Koning woont maandagavond 15 december 2014 ter gelegenheid van Koninkrijksdag het negende Koninkrijksconcert bij in de Meervaart in Amsterdam. Het concert heeft als doel de verbondenheid te tonen tussen Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Gastheren zijn minister...
 • 14 november 2014

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 14 november in Paleis Noordeinde de ambassadeurs mevrouw ir. M.C.T. Derckx (Manilla, Filippijnen) en mevrouw mr. D. van de Weerd (Tirana, Albanië)beëdigd.
 • 14 november 2014

  Groot Erekruis van de Huisorde van Oranje voor mevrouw Van Loon-Labouchere

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 5 november 2014 aan Hare Excellentie mevrouw mr. M.L.A. van Loon-Labouchere het Groot Erekruis van de Huisorde van Oranje verleend.
 • 14 november 2014

  Koningin Máxima bezoekt China over toegang tot financiële diensten

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandag 24 tot en met vrijdag 28 november China als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.
 • 13 november 2014

  Koning op werkbezoek bij UWV Groningen

  Zijne Majesteit de Koning heeft op donderdag 13 november met minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een werkbezoek gebracht aan UWV Groningen. Zij werden vergezeld door de voorzitter van de Raad van Bestuur van UWV, Bruno Bruins. Doel van het bezoek was inzicht te krijgen...