Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 11 december 2014

  Koningin Máxima brengt werkbezoeken aan Qredits en IDH

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan de stichting Qredits in Almelo en vanmiddag aan het Initiatief Duurzame Handel (IDH) in Utrecht. Zij deed dit in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering en als speciale...
 • 11 december 2014

  Koningin Máxima bij Taal doet meer College

  Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdag 15 januari in Utrecht aanwezig bij het vierde Taal doet meer College. Tijdens deze bijeenkomst lanceert de Koningin de ‘Krachtvinder’, een online portal waar werkgevers en werkzoekenden met een taalachterstand elkaar gemakkelijker kunnen vinden. ...
 • 11 december 2014

  Koning opent Akoesticum

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 23 januari 2015 in Ede Akoesticum, een nationaal trainingscentrum voor podiumkunsten. Het centrum biedt ruimte aan amateurs en professionals in muziek, dans en theater.
 • 11 december 2014

  Prinses Beatrix bij begrafenisplechtigheid Koningin Fabiola

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont vrijdag 12 december in Brussel de begrafenisplechtigheid bij van Hare Majesteit Koningin Fabiola. De plechtigheid vindt plaats in de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal.
 • 10 december 2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Tsjechië

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Tsjechische Republiek, Z.E. dr. Jaroslav Horák.
 • 9 december 2014

  Erekruis in de Huisorde van Oranje voor de heer Tjeenk Willink

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 19 november 2014 Z.E. mr. H.D. Tjeenk Willink het Erekruis in de Huisorde van Oranje verleend.