Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
  • 30 april 2015

    Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij Canadian Liberation Festival

    Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn zaterdag 9 mei in sportcomplex Omnisport in Apeldoorn aanwezig bij het Canadian Liberation Festival “Hello again Veterans”. Tijdens het festival verzorgt de kapel van de Koninklijke Luchtmacht...
  • 29 april 2015

    Koningin Máxima en Koningin Mathilde openen beeldententoonstelling Vormidable

    Hare Majesteit Koningin Máxima en Hare Majesteit Koningin Mathilde van België openen woensdag 20 mei op het Lange Voorhout in Den Haag de tentoonstelling ‘Vormidable Hedendaagse Vlaamse Beeldhouwkunst’.
  • 28 april 2015

    Koning bezoekt instituut MERLN van Universiteit Maastricht

    Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan het instituut MERLN (Institute for Technology-Inspired Regenerative Medicine) van de Universiteit Maastricht (UM). De Koning heeft zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de regeneratieve geneeskunde.
  • 28 april 2015

    Koning bezoekt 750-jarig Oudewater

    Zijne Majesteit de Koning bezoekt vrijdag 3 juli 2015 de stad Oudewater. De Koning woont in de Grote Kerk een feestelijke bijeenkomst bij ter gelegenheid van de viering van 750 jaar stadsrechten van Oudewater. Het ontstaan van de Staat der Nederlanden vormt daarbij een belangrijk thema.
  • 27 april 2015

    Verjaardag Koning

    Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander viert op 27 april 2015 zijn 48ste verjaardag.
  • 24 april 2015

    Officieel bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika (2)

    Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van maandag 1 juni tot en met woensdag 3 juni 2015 een officieel bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika (zie RVD-bericht nr. 79). Het Koninklijk Paar bezoekt Washington D.C., Grand Rapids en Chicago. De Koning...