Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 3 september 2014

  Koning bij opening nieuw R&D centrum PlantLab

  Zijne Majesteit de Koning is op dinsdag 30 september aanwezig bij de opening van het nieuwe R&D centrum van PlantLab in de De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch.
 • 3 september 2014

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij viering 50 jaar Alouette III

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven woont vrijdag 12 september op vliegbasis Gilze-Rijen de viering bij van 50 jaar gebruik van de Alouette III helikopter door de Koninklijke Luchtmacht. De Alouette is onder meer bekend als ‘search and rescue’ helikopter.
 • 2 september 2014

  Prinses Beatrix opent nieuwe opvanglocatie Leger des Heils

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix opent vrijdagmiddag 3 oktober de Majoor Bosshardtburgh in Amsterdam. De Majoor Bosshardtburgh is een nieuwe opvanglocatie van het Leger des Heils voor hulpbehoevende dak- en thuislozen. Voorafgaand is de Prinses aanwezig bij een bijeenkomst in de Koepelkerk...
 • 29 augustus 2014

  Staatsbezoek aan Republiek Korea

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Park Geun-hye op maandag 3 en dinsdag 4 november 2014 een staatsbezoek aan de Republiek Korea.
 • 29 augustus 2014

  Staatsbezoek aan Japan

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van de Japanse regering van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 oktober 2014 een staatsbezoek aan Japan.
 • 28 augustus 2014

  Hofhouding

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 16 juli 2014 drs. M.L.A. Barones van Zuylen van Nijevelt-den Beer Poortugael met ingang van 1 september 2014 benoemd tot Grootmeesteres van Zijn Huis.