Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 5 oktober 2015

  Koning bij de viering 200 jaar Eerste en Tweede Kamer

  Zijne Majesteit de Koning is vrijdagmiddag 16 oktober 2015 aanwezig bij de Bijzondere Verenigde Vergadering van de Eerste en Tweede Kamer in de Ridderzaal in Den Haag. In de vergadering wordt gevierd dat op 16 oktober 1815 de beide Kamers voor het eerst gezamenlijk in Den Haag vergaderden. ...
 • 2 oktober 2015

  Koning ontvangt president van de Republiek Rwanda

  Zijne Majesteit de Koning ontvangt maandag 5 oktober op de Eikenhorst in Wassenaar in audiëntie Z.E. de heer Paul Kagame, president van de Republiek Rwanda.
 • 30 september 2015

  Staatsbezoek aan Volksrepubliek China (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Xi Jinping een staatsbezoek aan de Volksrepubliek China. Het bezoek vindt plaats in de laatste week van oktober. Na Peking volgt een bezoek aan het Löss Plateau in de provincie Shaanxi...
 • 30 september 2015

  Prinses Margriet brengt werkbezoek aan ZorgAccent Wijkverpleging

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden bracht woensdagmiddag 30 september een werkbezoek aan ZorgAccent Wijkverpleging in Aadorp. Stichting ZorgAccent biedt samenhangende arrangementen van wonen, welzijn en zorg voor ouderen.
 • 30 september 2015

  Koning bij viering 50-jarig jubileum Dow Terneuzen

  Zijne Majesteit de Koning woont woensdag 4 november 2015 het 50-jarig jubileum bij van de vestiging van The Dow Chemical Company in Terneuzen. Tegelijkertijd viert het bedrijf dat het zestig jaar geleden in Rotterdam haar eerste handelskantoor in Europa opende.
 • 29 september 2015

  Koningin Máxima bij Koning Willem I Lezing en winnaarsdiner

  Minister-president Rutte houdt donderdag 1 oktober 2015 de eerste Koning Willem I Lezing over ondernemerschap. Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, is bij deze lezing aanwezig.