Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 29 juni 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Letland

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Letland, Z.E. Maris Klisans.
 • 26 juni 2015

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs India en Zweden

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op De Eikenhorst achtereenvolgens in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek India, Z.E. Rajesh Nandan Prasad, en de ambassadeur van het Koninkrijk Zweden, Z.E. Jan Gustaf Håkan Emsgård.
 • 26 juni 2015

  Koningin Máxima brengt werkbezoek ‘muziekonderwijs’ bij Fontys Pabo Den Bosch

  Hare Majesteit Koningin Máxima bracht vanmorgen als erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs een werkbezoek in het kader van muziekonderwijs op de basisschool. Het bezoek vond plaats bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie, Pabo Den Bosch.
 • 26 juni 2015

  Verjaardag Prinses Alexia

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Alexia der Nederlanden viert op 26 juni 2015 haar tiende verjaardag.
 • 25 juni 2015

  Paleissymposium ‘energie’

  In het Koninklijk Paleis Amsterdam vond donderdagavond 25 juni het Paleissymposium ‘energie’ plaats. Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima waren gastheer en gastvrouw van het symposium. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden was aanwezig.
 • 25 juni 2015

  Koning Willem-Alexander brengt werkbezoek Rotterdamse wijk Hillesluis

  Zijne Majesteit de Koning bracht vanmorgen op uitnodiging van burgemeester Aboutaleb van Rotterdam een werkbezoek aan de Rotterdamse wijk Hillesluis.