Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 11 september 2014

  Prinses Beatrix bij opening tentoonstelling Magisch Afrika

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is donderdagmiddag 23 oktober aanwezig bij de opening van de tentoonstelling Magisch Afrika, maskers en beelden uit Ivoorkust in De Nieuwe Kerk Amsterdam.
 • 11 september 2014

  Koning Willem-Alexander bezoekt Koninklijke Militaire School Luchtmacht

  Zijne Majesteit Koning Willem Alexander heeft donderdag 11 september 2014 een werkbezoek gebracht aan de Koninklijke Militaire School Luchtmacht (KMSL) op vliegbasis Woensdrecht.
 • 11 september 2014

  Koningin Máxima bezoekt Stichting laluz

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend het laluz city program van Stichting laluz in Amsterdam bezocht. Met dit programma koppelt de stichting ideële organisaties aan professionals die met inzet van hun specifieke kennis op vrijwillige basis opdrachten voor deze organisaties uitvoeren....
 • 10 september 2014

  Prinses Beatrix neemt jubileumboek Alouette in ontvangst

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft vanmiddag, woensdag 10 september 2014, op Paleis Noordeinde een fotoboek in ontvangst genomen van de Koninklijke Luchtmacht over 50 jaar Alouette helikopter.
 • 10 september 2014

  Koningin Máxima brengt werkbezoek aan vliegbasis Volkel

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 10 september een werkbezoek gebracht aan vliegbasis Volkel in de provincie Noord-Brabant. De vliegbasis huisvest twee operationele F 16 squadrons, het 312 en 313 squadron.
 • 10 september 2014

  Koning neemt eerste exemplaar Bijbel in Gewone Taal in ontvangst

  Zijne Majesteit de Koning neemt op woensdag 1 oktober 2014 het eerste exemplaar van de Bijbel in Gewone Taal in ontvangst in het World Forum in Den Haag. Met deze vertaling wil het Nederlands Bijbelgenootschap de Bijbel begrijpelijk maken voor een breed lezerspubliek.