Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 17 mei 2014

  Verjaardag Koningin Máxima

  Hare Majesteit Koningin Máxima viert op 17 mei 2014 haar 43ste verjaardag.
 • 16 mei 2014

  Koning, Koningin en minister-president naar herdenkingen in Normandië (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn op 6 juni 2014 aanwezig in Normandië bij de herdenkingen ter gelegenheid van de geallieerde invasie 70 jaar geleden op 6 juni 1944. (zie RVD-bericht nr. 52) Ook minister Hennis-Plasschaert...
 • 16 mei 2014

  Koning aanwezig bij heropening Mauritshuis

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is vrijdagmiddag 27 juni aanwezig bij de heropening van het Mauritshuis in Den Haag. Het museum aan de Hofvijver is de afgelopen twee jaar volledig gerenoveerd en uitgebreid.
 • 16 mei 2014

  Koningin Máxima neemt MS Atlas in ontvangst op Wereld MS Dag

  Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 28 mei aanwezig op Wereld MS Dag bij Stichting MS Research in Voorschoten. Zij neemt daar de eerste Nederlandse uitgave van de Internationale MS Atlas in ontvangst.
 • 15 mei 2014

  Koning spreekt met gedupeerden aardbevingen in provincie Groningen

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagmiddag 15 mei in Middelstum, gemeente Loppersum, met acht inwoners uit de provincie Noordoost-Groningen gesproken over de aardbevingen als gevolg van de aardgaswinning. Er werd ook gesproken over de toekomst van het gebied.
 • 15 mei 2014

  Koningin Máxima bezoekt Futurelab voor de Zorg

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan het Futurelab voor de Zorg in Driebergen-Rijsenburg. In dit lab worden innovatieve zorgoplossingen en -technieken ontwikkeld en getest, waardoor ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven.