Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 26 maart 2015

  Jaaroverzicht Koninklijk Huis 2014

  Vandaag is het Jaaroverzicht Koninklijk Huis 2014 gepubliceerd.
 • 24 maart 2015

  Prinses Beatrix brengt werkbezoek aan Prinses Beatrix Spierfonds

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft vanmiddag een werkbezoek gebracht aan het Prinses Beatrix Spierfonds in Den Haag.
 • 24 maart 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeurs Maleisië en Colombia

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op De Eikenhorst achtereenvolgens in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van Maleisië, H.E. mevrouw Fauziah Binti Mohd Taib, en de ambassadeur van de Republiek Colombia, Z.E. Eduardo Pizarro Leongómez.
 • 24 maart 2015

  Koningin Máxima bezoekt initiatief Samen muziek maken in het Kristal in Apeldoorn

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagochtend 24 maart een bezoek gebracht aan stichting Kristal Samen Leven in multifunctioneel centrum Het Kristal in Apeldoorn. Met het initiatief “Samen muziek maken in het Kristal” neemt de stichting deel aan het programma Kinderen Maken Muziek van...
 • 24 maart 2015

  Koning opent nieuw schoolgebouw Bartiméus

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 23 april het nieuwe schoolgebouw van het speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van Bartiméus in Zeist. Bartiméus viert met de opening ook dat de organisatie voor blinden en slechtzienden dit jaar honderd jaar bestaat.
 • 24 maart 2015

  Koning en Koningin bezoeken Koningsspelen in Leiden

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen vrijdag 24 april een deel bij van de Koningsspelen in Leiden. De dag begint met een gezamenlijk ontbijt, daarna wordt er door de leerlingen gesport en gedanst. De Koning en Koningin geven het startsein voor de...