Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 9 april 2015

  Koningin Máxima bezoekt TexelEnergie

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdag 9 april 2015 een bezoek gebracht aan TexelEnergie in Den Burg. De coöperatie ontving 13 mei 2014 de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit handen van Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.
 • 8 april 2015

  Koningin Máxima bezoekt centrum voor kinderoncologie

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagochtend een werkbezoek gebracht aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.
 • 8 april 2015

  Nationale Herdenking en Viering van de Bevrijding 4 en 5 mei

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn maandagavond 4 mei aanwezig bij de Nationale Herdenking in Amsterdam. De minister-president is dinsdag 5 mei aanwezig bij het Bevrijdingsfestival in Vlissingen, waar hij het Bevrijdingsvuur...
 • 8 april 2015

  Koning en minister-president Rutte ontvangen Duitse Bondsraadvoorzitter Bouffier

  Het geplande bezoek van de voorzitter van de Bondsraad van de Bondsrepubliek Duitsland, de heer Bouffier, aan Nederland op 14 april 2015 gaat wegens ziekte van de betrokkene niet door.
 • 7 april 2015

  Koning op werkbezoek bij onderwijsinstellingen in Utrecht

  Zijne Majesteit de Koning heeft vandaag, dinsdag 7 april, met minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een werkbezoek gebracht aan het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU) en het College Zorg & Welzijn van het Regionaal Opleidings Centrum Midden Nederland (ROC-MN) in Utrecht.
 • 2 april 2015

  Verhuizing gezin Prins Constantijn en Prinses Laurentien

  Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Constantijn en Prinses Laurentien der Nederlanden en hun kinderen verhuizen deze zomer van Brussel naar Den Haag. Aanleiding om van woonplaats te wijzigen is dat het zwaartepunt van hun professionele werkzaamheden steeds meer in Nederland is komen te liggen....