Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 17 december 2014

  Koning beëdigt commissaris van de Koning Utrecht

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde de heer W.I.I. van Beek, de nieuwe commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, beëdigd.
 • 16 december 2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs Peru en Timor-Leste

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 17 december 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Peru, Z.E. Carlos Herrera Rodríquez, en de ambassadeur van de Democratische Republiek Timor-Leste,...
 • 16 december 2014

  Koning bezoekt Regionale Sociale Dienst en Kredietbank Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft dinsdagochtend 16 december in Gorinchem een werkbezoek gebracht aan de Regionale Sociale Dienst en Kredietbank Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (RSD AV). Doel van het bezoek was inzicht te krijgen in het begeleiden van mensen naar werk.
 • 15 december 2014

  Koningin Máxima opent Almere on Stage

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdag 5 februari 2015 het beroepenfeest van Almere On Stage voor VMBO leerlingen in het Topsportcentrum in Almere-Poort. Zij zal ook in gesprek gaan met leerlingen en beroepsbeoefenaren gedurende het evenement.
 • 15 december 2014

  Opnieuw weefsel verwijderd bij prof.mr. Pieter van Vollenhoven

  Bij prof.mr. Pieter van Vollenhoven is opnieuw een vorm van huidkanker vastgesteld.
 • 11 december 2014

  Koningin Máxima brengt werkbezoeken aan Qredits en IDH

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan de stichting Qredits in Almelo en vanmiddag aan het Initiatief Duurzame Handel (IDH) in Utrecht. Zij deed dit in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering en als speciale...