Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 3 juli 2014

  Koning neemt hulzen saluutschoten troonswisseling in ontvangst

  Zijne Majesteit de Koning heeft donderdagochtend 3 juli in Villa de Eikenhorst in Wassenaar twee gegraveerde hulzen in ontvangst genomen van de saluutschoten die zijn gelost tijdens de troonswisseling op 30 april 2013.
 • 2 juli 2014

  Koning brengt werkbezoek aan Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen

  Zijne Majesteit de Koning bracht op woensdagmiddag 2 juli een werkbezoek aan de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) in het Trippenhuis in Amsterdam. De Koning is beschermheer van de KNAW.
 • 1 juli 2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs Belarus, Papoea Nieuw Guinea en Chili

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 2 juli 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Belarus, Z.E. Mikalai M. Barysevich, de ambassadeur van de Onafhankelijke Staat Papoea Nieuw Guinea,...
 • 27 juni 2014

  Koningin Máxima bezoekt India over toegang tot financiële diensten

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandag 30 juni tot en met woensdag 2 juli India als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Koningin Máxima is van maandag 30 juni tot dinsdagochtend 1 juli in New Delhi. Dinsdagmiddag...
 • 26 juni 2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Albanië

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op de Eikenhorst in Wassenaar in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Albanië, Z.E. Gazmend Barbullushi.
 • 26 juni 2014

  Verjaardag Prinses Alexia

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Alexia der Nederlanden viert op 26 juni 2014 haar negende verjaardag.