Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 9 september 2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Cuba en Hongarije

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Cuba, H.E. mevrouw Zelmys Maria Dominguez Cortina, en de ambassadeur van Hongarije, Z.E. Gyula Sümeghy.
 • 9 september 2014

  Koning beëdigt staatsraad

  Zijne Majesteit de Koning heeft vanochtend op Paleis Noordeinde de heer dr. A.G. Croes beëdigd. De heer Croes is benoemd tot lid van de Raad van State van het Koninkrijk voor Aruba.
 • 8 september 2014

  Geloofsbrieven ambassadeurs Albanië, Nieuw-Zeeland en Zwitserland

  Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 10 september 2014 op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Albanië, H.E. mevrouw Adia Sakiqi, de ambassadeur van Nieuw-Zeeland, H.E. mevrouw Janet Lowe,...
 • 5 september 2014

  Koningin Máxima opent Markthal Rotterdam

  Koningin Máxima opent woensdagmiddag 1 oktober Markthal Rotterdam. De overdekte markt in het centrum van de stad richt zich met een versmarkt, winkels en horecagelegenheden volledig op goed voedsel.
 • 5 september 2014

  Directeur-generaal Wereldhandelsorganisatie bezoekt Nederland

  De directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie (WTO, World Trade Organization), Roberto Azevêdo, brengt maandag 8 september 2014 een bezoek aan Nederland. Hij wordt ontvangen door minister-president Rutte en minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast...
 • 5 september 2014

  Koning beëdigt ambassadeur

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 5 september in Paleis Noordeinde ambassadeur mr. J.W. de Graaf (Trinidad) beëdigd.