Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 29 september 2014

  Prinses Beatrix opent nieuwbouw van Archipel Landrijt in Eindhoven

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden verricht op woensdag 29 oktober 2014 in Eindhoven de officiële opening van de nieuwbouw van verpleeghuis Landrijt, onderdeel van Archipel Kenniscentrum.
 • 26 september 2014

  Koning opent Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagochtend 13 november Kulturhus Trefkoele+ in Dalfsen. De Trefkoele+ is een multifunctioneel ontmoetingscentrum voor alle inwoners van de gemeente.
 • 25 september 2014

  Prinses Beatrix bij bijeenkomst 65 jaar KWF Kankerbestrijding

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont vrijdagmiddag 31 oktober 2014 het 65-jarig jubileum bij van KWF Kankerbestrijding in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
 • 24 september 2014

  Koning reikt Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2014 uit

  Zijne Majesteit de Koning reikt vrijdagmiddag 10 oktober de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2014 uit in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Vier jonge kunstenaars ontvangen deze aanmoedigingsprijs, een bedrag van 6500 euro. Na de feestelijke uitreiking opent de Koning de tentoonstelling...
 • 23 september 2014

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Guatemala

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Guatemala, Z.E. Jorge Alfredo Lemcke Arévalo.
 • 22 september 2014

  Koningin Máxima bezoekt Verenigde Naties in New York

  Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandag 22 tot en met woensdag 24 september New York ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN). Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve...