Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 21 maart 2015

  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet (2)

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en andere Leden van de Koninklijke Familie hebben op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart deelgenomen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds. De Koninklijke Familie heeft er voor gekozen zich tijdens...
 • 20 maart 2015

  Prinses van Oranje naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag

  Hare Koninklijke Hoogheid de Prinses van Oranje gaat na de zomer naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag.
 • 20 maart 2015

  Het Kabinet van de Koning deelt mede:

  Zijne Majesteit de Koning ontvangt hedenmiddag om 17.30 uur beoogd minister van Veiligheid en Justitie mr. G.A. van der Steur en beoogd staatssecretaris van Veiligheid en Justitie mr. dr. K.H.D.M. Dijkhoff ter beëdiging in De Eikenhorst.
 • 20 maart 2015

  Koninklijke Familie neemt deel aan NLdoet

  Leden van de Koninklijke Familie hebben op vrijdagochtend 20 maart deelgenomen aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds.
 • 19 maart 2015

  Koning en Koningin bij festival Lang Leve de Club in Zwolle

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bezoeken op zaterdagmiddag 25 april het festival Lang Leve de Club in Zwolle.
 • 16 maart 2015

  Koning reikt standaard uit aan nationale politie

  Zijne Majesteit de Koning reikt woensdagmiddag 8 april op het Binnenhof in Den Haag een standaard uit aan korpschef Gerard Bouman van de nationale politie. De Koning en de korpschef houden tijdens de ceremonie beiden een toespraak.