Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 16 juni 2014

  Prinses Margriet bij End of Season Introdans

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont zaterdagavond 28 juni in Schouwburg Arnhem de voorstelling END OF SEASON bij van modern balletgezelschap Introdans.
 • 12 juni 2014

  Koning en Koningin bij viering 200 jaar Koninkrijk in Maastricht

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen op zaterdag 30 augustus de viering bij van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in Maastricht. Ook Bondspresident Gauck van Duitsland en zijn partner mevrouw Daniela Schadt zijn aanwezig.
 • 10 juni 2014

  Erekruis in de Huisorde van Oranje voor secretaris Paleiscommissie

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijk Besluit van 2 juni 2014 drs. L.K. Breemer het Erekruis in de Huisorde van Oranje verleend.
 • 5 juni 2014

  Koning spreekt met vrachtwagenchauffeurs

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vanochtend een gesprek gehad met een aantal vrachtwagenchauffeurs en twee transportondernemers.
 • 5 juni 2014

  Benoeming nieuwe Algemeen Secretaris

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking per 1 juni 2014 mr. J.W. (Jaap) Leeuwenburg op de meest eervolle wijze ontheven van zijn functie van Algemeen Secretaris van Zijne Majesteit de Koning. De heer Leeuwenburg was sinds 1995 werkzaam voor de Dienst van het Koninklijk...
 • 5 juni 2014

  Koning opent nieuw muziekcentrum TivoliVredenburg

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagavond 3 juli 2014 het nieuwe gebouw van internationaal muziekcentrum TivoliVredenburg in Utrecht.