Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 7 april 2014

  Nationale Herdenking en Viering van de Bevrijding 4 en 5 mei

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn zondagavond 4 mei aanwezig bij de Nationale Herdenking in Amsterdam. In aanwezigheid van de minister-president begint op maandag 5 mei de Nationale Viering van de Bevrijding dit jaar...
 • 4 april 2014

  Koning bij start viering 400 jaar Rijksuniversiteit Groningen

  Zijne Majesteit de Koning geeft donderdagmiddag 15 mei in het Academiegebouw in Groningen het officiële startsein voor de viering van het 400 jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen.
 • 3 april 2014

  Prinses Margriet opent Rode Kruis congres ‘Power to the People’

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden opent donderdag 17 april 2014 het congres ‘Power to the People, de kracht van burgers in de hulpverlening bij rampen en crises’ in het Muntgebouw in Utrecht.
 • 3 april 2014

  Erekruis in de Huisorde van Oranje voor Thesaurier van de Koning

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 13 maart 2014 drs. J. Baars het Erekruis in de Huisorde van Oranje verleend.
 • 3 april 2014

  Benoeming nieuwe adjudant van de Koning

  Luitenant-kolonel van de Koninklijke Luchtmacht M.F. van Iddekinge EMSD is bij Koninklijk Besluit met ingang van 31 maart benoemd tot adjudant van Zijne Majesteit de Koning. Tot voor kort was zij werkzaam bij het Instituut Defensie Leergangen in Breda als senior docent/mentor Hogere Defensie...
 • 3 april 2014

  Koning opent nieuwe Johan Frisosluis Stavoren

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent donderdagmiddag 8 mei 2014 de tweede Johan Frisosluis in Stavoren. Het nieuwe sluiscomplex is gebouwd naast de bestaande Johan Frisosluis. Deze uitbreiding maakt een einde aan de lange wachttijden in het zomerseizoen.