Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 16 juli 2014

  Koning neemt heruitgave ‘Sportalbum 1898’ in ontvangst

  Zijne Majesteit de Koning neemt donderdagochtend 25 september in het kader van het 65-jarig jubileumcongres van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) de heruitgave van het ‘Sportalbum 1898’ in ontvangst. Dit sportalbum is in 1898, het jaar van haar inhuldiging, aangeboden aan Koningin Wilhelmina...
 • 15 juli 2014

  Koning beëdigt ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft dinsdagochtend 15 juli in Paleis Noordeinde de ambassadeurs drs. R.J. van den Dool (Juba), drs. G.J.C. Bijl de Vroe (Lissabon), mr. drs. A.H. Gierveld (Sana’a) en J.B. de Bourbon de Parme MA (Vaticaanstad) beëdigd.
 • 14 juli 2014

  Koning bij afsluiting lustrumjaar Erasmus Universiteit Rotterdam

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is maandagmiddag 1 september aanwezig bij de officiële afsluiting van de viering van het honderdjarig bestaan van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De afsluiting markeert ook de Opening van het Academisch Jaar 2014-2015 van de universiteit.
 • 14 juli 2014

  Koning en Koningin bij viering tien jaar Protestantse Kerk in Nederland

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn op zondagmiddag 14 september aanwezig bij de viering van het tienjarig bestaan van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). De viering vindt plaats in kerkgebouw De Fontein in Nijkerk.
 • 11 juli 2014

  Beëdiging ambassadeurs

  Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 11 juli in Paleis Noordeinde te Den Haag de ambassadeurs drs. R.W. Zaagman (Wellington), mr. drs. J.H.A.C. de Mol (Abu Dhabi), drs. H.J. Bakker (Kaboel) en mr. drs. J.L. Sandee (Tripoli) beëdigd.
 • 11 juli 2014

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs Zwitserland, Ierland en Frankrijk

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Zwitserse Bondsstaat, Z.E. Markus Börlin, de ambassadeur van Ierland, H.E. mevrouw Mary Whelan, en de ambassadeur van de Franse Republiek, Z.E. Pierre...