Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 5 juni 2014

  Koning spreekt met vrachtwagenchauffeurs

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vanochtend een gesprek gehad met een aantal vrachtwagenchauffeurs en twee transportondernemers.
 • 5 juni 2014

  Benoeming nieuwe Algemeen Secretaris

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking per 1 juni 2014 mr. J.W. (Jaap) Leeuwenburg op de meest eervolle wijze ontheven van zijn functie van Algemeen Secretaris van Zijne Majesteit de Koning. De heer Leeuwenburg was sinds 1995 werkzaam voor de Dienst van het Koninklijk...
 • 5 juni 2014

  Koning opent nieuw muziekcentrum TivoliVredenburg

  Zijne Majesteit de Koning opent donderdagavond 3 juli 2014 het nieuwe gebouw van internationaal muziekcentrum TivoliVredenburg in Utrecht.
 • 4 juni 2014

  Koning reikt eremedaille voor Kunst en Wetenschap uit aan Marte Röling

  Zijne Majesteit de Koning heeft op 4 juni 2014 de eremedaille voor Kunst en Wetenschap in de Huisorde van Oranje uitgereikt aan kunstenares Marte Röling.
 • 4 juni 2014

  Benoeming nieuwe adjudant van de Koning

  Luitenant-kolonel der Koninklijke Marechaussee J. de Bruyn is bij Koninklijk Besluit met ingang van 1 juni 2014 benoemd tot Adjudant van Zijne Majesteit de Koning. Tot voor kort was hij Commandant van de Brigade Operationele Ondersteuning op Schiphol en Commandant van de Koningin Máximakazerne. ...
 • 3 juni 2014

  Prinses Margriet opent nieuw pand Sophia Revalidatie Den Haag

  Hare koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden opent dinsdagmiddag 17 juni 2014 het nieuwe pand van Sophia Revalidatie Den Haag.