Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 7 oktober 2014

  Koning en Koningin van Spanje bezoeken Nederland

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen woensdag 15 oktober 2014 Zijne Majesteit Koning Felipe VI en Hare Majesteit Koningin Letizia van Spanje voor een ééndaags bezoek. Het Spaanse Koningspaar wordt vergezeld door minister José Manuel Soria van...
 • 7 oktober 2014

  Prinses Beatrix bij viering 200 jaar Commissie van Toezicht op gevangeniswezen

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is maandagmorgen 3 november 2014 in Amersfoort aanwezig bij de viering van het 200-jarig bestaan van de Commissie van Toezicht, een onafhankelijk orgaan dat toezicht houdt op de penitentiaire inrichtingen.
 • 7 oktober 2014

  Koningin Máxima opent Lustrum Beursvloer in Alkmaar

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdag 13 november in het AFAS stadion in Alkmaar de Lustrum Beursvloer van Stichting De Waaier. Op de beursvloer staan bedrijven die hun kennis, materialen of ‘vrijwilligersuren’ gratis aanbieden aan non-profitorganisaties.
 • 6 oktober 2014

  Prinses Margriet bij 25-jarig jubileum Introdans Ensemble voor de Jeugd

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont op zaterdagavond 11 oktober in Schouwburg Arnhem de voorstelling JARIG bij ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Introdans Ensemble voor de Jeugd. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.
 • 3 oktober 2014

  Koning opent proefinstallatie Blue Energy op Afsluitdijk

  Zijne Majesteit de Koning opent woensdagmiddag 26 november 2014 de Blue Energy proefinstallatie in Breezanddijk op de Afsluitdijk.
 • 2 oktober 2014

  Koningin Máxima spreekt over inclusieve financiering bij bijeenkomst in Bazel

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdag 2 oktober in haar VN-hoedanigheid bij de Bank for International Settlements in Bazel, Zwitserland, deelgenomen aan een bijeenkomst van Internationale Standaardisatie Organisaties en toezichthouders in de financiële sector (SSB). Bij het begin...