Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 2 juli 2015

  Koning, Koningin en Prinses Beatrix bij slotviering 200 jaar Koninkrijk

  Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden zijn op zaterdag 26 september aanwezig bij de slotviering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in Amsterdam. De twee jaar durende viering wordt afgesloten met een bijeenkomst...
 • 2 juli 2015

  Koningin Máxima opent het Papageno Huis

  Hare Majesteit Koningin Máxima opent woensdagmiddag 26 augustus het Papageno Huis in Laren.
 • 1 juli 2015

  Reactie RVD op artikel Nieuw Israëlitisch Weekblad

  Naar aanleiding van de publicatie in het Nieuw Israëlitisch Weekblad van vorige week over de schooltijd bij de Nieuwe Baarnsche School van de Prinsessen Irene en Margriet, heeft het Koninklijk Huis Archief (KHA) grondig onderzoek verricht in de archief bronnen van het KHA naar het in...
 • 30 juni 2015

  Prinses Beatrix bij provinciale Molendag Zeeland

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont zaterdagochtend 5 september in Waarde de opening van provinciale Molendag Zeeland bij. Vereniging De Zeeuwse Molen viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum.
 • 29 juni 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Letland

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek Letland, Z.E. Maris Klisans.
 • 26 juni 2015

  Afscheidsaudiënties ambassadeurs India en Zweden

  Zijne Majesteit de Koning heeft heden op De Eikenhorst achtereenvolgens in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Republiek India, Z.E. Rajesh Nandan Prasad, en de ambassadeur van het Koninkrijk Zweden, Z.E. Jan Gustaf Håkan Emsgård.