Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 3 februari 2015

  Koning op werkbezoek bij Brabantse hightechbedrijven

  Zijne Majesteit de Koning heeft dinsdagochtend 3 februari met minister Kamp van Economische Zaken een werkbezoek gebracht aan hightechbedrijven en startups in de regio Eindhoven. Het bezoek stond in het teken van technologische innovatie en het belang daarvan voor bedrijven, voor werkgelegenheid...
 • 2 februari 2015

  Koning en Koningin brengen streekbezoek aan de Groningse en Drentse Veenkoloniën

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 17 februari een streekbezoek aan de Veenkoloniën in de provincies Groningen en Drenthe.
 • 2 februari 2015

  Prinses Beatrix dankt voor felicitaties

  Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden dankt allen voor de felicitaties ter gelegenheid van haar 77e verjaardag.
 • 31 januari 2015

  Verjaardag Prinses Beatrix

  Prinses Beatrix viert op 31 januari haar 77ste verjaardag.
 • 30 januari 2015

  Uitreiking Erekruis in de Huisorde van Oranje aan drs. G.F. Muller

  Zijne Majesteit de Koning heeft bij Koninklijke Beschikking van 21 januari 2015 het Erekruis in de Huisorde van Oranje toegekend aan drs. G.F. Muller, arts. De heer Muller was gedurende vele jaren de huisarts van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden.
 • 29 januari 2015

  Koning opent BioWarmteCentrale De Purmer

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 13 maart BioWarmteCentrale de Purmer in Purmerend. Deze centrale van Stadsverwarming Purmerend (SVP) wordt gestookt op houtsnippers.