Nieuwsoverzicht

RSS
Kies een jaar/maand   
 • 18 juni 2015

  Koning en minister-president bij Nederlandse Veteranendag

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en minister-president Rutte wonen zaterdag 27 juni 2015 in Den Haag de 11e Nederlandse Veteranendag bij.
 • 17 juni 2015

  Koningin Máxima neemt eerste exemplaar ‘Project Prep’ in ontvangst

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 17 juni op Paleis Noordeinde in Den Haag het eerste exemplaar van het boek ‘Project Prep’ in ontvangst genomen. Dit boek voor jonge meisjes richt zich op de kansen en mogelijkheden die technologie en ondernemen hen bieden voor hun toekomst. ...
 • 16 juni 2015

  Koning spreekt alumni Princeton Universiteit toe

  Zijne Majesteit de Koning heeft gisterenavond alumni van de Princeton University toegesproken tijdens een diner in Museum Paleis ’t Loo in Apeldoorn. De Koning ging in op de relatie tussen Princeton en het huis van Oranje-Nassau.
 • 15 juni 2015

  Afscheidsaudiëntie ambassadeur Slowakije

  Zijne Majesteit de Koning heeft hedenmiddag op Paleis Noordeinde in Den Haag in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Slowaakse Republiek, Z.E. dr. Jaroslav Chlebo.
 • 12 juni 2015

  Koning bij 50e editie Drentse Fiets4Daagse

  Zijne Majesteit de Koning fietst dinsdagochtend 7 juli een deel van de eerste dag van 50e Drentse Fiets4Daagse mee vanaf de startplaats De Bonte Wever in Assen.
 • 11 juni 2015

  Koningin Máxima bij ‘International Day of Family Remittances’ in Milaan

  Hare Majesteit Koningin Máxima neemt dinsdag 16 juni in haar VN-functie deel aan de eerste ‘International Day of Family Remittances’ in Milaan. Deze dag maakt deel uit van het ‘Global Forum on Remittances and Development 2015’ dat van 16 tot en met 19 juni wordt gehouden. De conferentie richt...